Sport

FCSB a scos la vânzare biletele pentru debutul în SuperLiga. Prețuri infime pentru suporterii roș-albaștrilor la meciul cu U Cluj

FCSB cheamă suporterii la stadion pentru debutul în SuperLiga. Vicecampioana o înfruntă în prima etapă pe nou-promovata Universitatea Cluj, iar prețurile biletelor sunt extrem de accesibile.
12.07.2022 | 16:00
FCSB a scos la vanzare biletele pentru debutul in SuperLiga Preturi infime pentru suporterii rosalbastrilor la meciul cu U Cluj
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Cluj. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB va încerca să spargă gheața în noul sezon de SuperLiga și să câștige primul titlu de campioană după opt ani de secetă. Roș-albaștrii n-au mai terminat pe primul loc din ediția 2014-2015, când antrenor era Constantin Gâlcă. În runda inaugurală, Universitatea Cluj vine pe Național Arena, iar echipa lui Toni Petrea cere aportul fanilor.

Prețuri ieftine la bilete pentru primul meci al celor de la FCSB în SuperLiga, cu Universitatea Cluj

Marți, 12 iulie, FCSB a pus în vânzare biletele pentru partida cu nou-promovata lui Erik Lincar, care va avea loc duminică, 17, iulie de la ora 21:30. Tichetele au preșuri extrem de accesibile, după cum urmează:

ADVERTISEMENT
  • VIP 1 – 100 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 3 – 50 LEI
  • TRIBUNA 2 – 20 LEI
  • PELUZA – 10 LEI

„Bilete online pentru FCSB – U Cluj!

FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu FC Universitatea Cluj, prima din sezonul 2022-2023 al Superligii.

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

VIP 1 – 100 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 3 – 50 LEI
TRIBUNA 2 – 20 LEI
PELUZA – 10 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

ADVERTISEMENT

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 17 iulie, ora 14:00.

În schimb, biletele standard vor putea fi comandate online până joi, 14 iulie.

Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:

– SÂMBĂTĂ – 16 IULIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
– DUMINICĂ – 17 IULIE – 11:00 – 21:30 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

Vă așteptăm alături de noi!”, este anunțul făcut de FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

FCSB și Universitatea Cluj s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2014-2015, la finalul căruia „șepcile roșii” au retrogradat în Liga 2. Atunci, cele două adversare de duminică s-au întâlnit și în finala Cupei României, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

FCSB, legătură tot mai strânsă cu suporterii

Între FCSB și suporteri începe să se creeze o simbioză din ce în ce mai puternică. Înainte de începerea sezonului, vicecampioana României și-a prezentat noile echipamente, pe tricouri fiind inscripționată și sigla Peluzei Nord. Mai mult, unul dintre kituri este de culoare neagră, culoarea reprezentativă a ultrașilor roș-albaștri.

„Pentru prima dată în istorie, pe tricourile de joc va apărea sigla Peluzei Nord pentru a le mulțumi. Cum i-am simțit în campionatul recent încheiat, nu i-am simțit niciodată. Au simțit și ei că și cu ajutorul lor ne putem bate cu șanse reale să micșorăm distanța față de bugetul imens al CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Și dacă va fi și VAR, poate o să scăpăm și de un ofsaid care ne privează de a juca finala campionatului. Sper să nu se mai întâmple așa ceva”, a declarat Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „1 solist & peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: