Fotbal intern

FCSB a solicitat doar 250 de bilete pentru meciul cu U Craiova! Fanii vor ocupa sectorul de lângă Peluza Sud

14.09.2019 | 16:35
FCSB a solicitat doar 250 de bilete pentru meciul cu U Craiova Fanii vor ocupa sectorul de langa Peluza Sud

FCSB dispută meciul din etapa a 9-a a Casa Pariurilor Liga 1 pe “Ion Oblemenco”, împotriva Universității Craiova. La fel cum a fost cazul și în restul meciurilor din acest sezon, “roș-albaștrii” nu vor avea parte de o susținere numeroasă. Doar 250 de bilete au fost solicitate de către club pentru meciul de duminică seară. Mai mult, după incidentele de la meciul cu Honved din turul doi preliminar al Europa League, Jandarmeria a decis să mute sectorul rezervat oaspeților lângă peluza sud, fiind considerat un meci cu potențial grad de risc ridicat.

Doar 250 de fani pentru FCSB la Craiova

Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCSB în derby-ul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. În urma evenimentelor din ultimii ani și a formei sportive din acest sezon, vicecampioana nu va avea nici la meciul din Bănie suportul unui număr mare de suporteri. Doar 250 de bilete au fost solicitate de către club. Meciul de duminică va reprezenta și o premieră pentru noul stadion Ion Oblemenco.

După incidentele de la meciul cu Honved Budapesta din turul doi preliminar al Europa League, Jandarmeria a decis ca sectorul rezervat suporterilor oaspeți să fie între tribuna oficială și peluza sud, nu lângă peluza nord, loc în care stau ultrașii Craiovei, pentru a fi evitat orice eventual conflict cu fanii veniți de la București.

Craiova are cea mai ridicată medie de spectatori din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă Foto: Sportpictures
Craiova are cea mai ridicată medie de spectatori din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă Foto: Sportpictures

Universitatea Craiova, cea mai mare medie de spectatori din Casa Pariurilor Liga 1

Universitatea Craiova are cea mai mare medie de spectatori în acest început de sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Peste 10 mii de spectatori au fost, în medie, la meciurile oltenilor în primele 8 etape din această stagiune. Mai mult, meciul cu FCSB va ridica media, fiind așteptați peste 25 de mii de fani pe “Ion Oblemenco”.

FCSB nu este în subsolul clasamentului doar la fotbal, ci și la media suporterilor. Doar 3500 de spectatori au fost în medie la meciurile jucate la Pitești, unde roș-albaștrii au evoluat în acest început de sezon.

  • 250 de tichete au cerut oficialii FCSB pentru meciul cu U Craiova