Fotbal intern

FCSB a transferat de urgență doi jucători! Unul a scris istorie la Rapid, al doilea vine în locul lui Latovlevici.

17.08.2018 | 16:21
FCSB a transferat de urgenta doi jucatori Unul a scris istorie la Rapid al doilea vine in locul lui Latovlevici

FCSB a transferat de urgență doi jucători! Unul a scris istorie la Rapid, al doilea vine în locul lui Latovlevici. Astfel, roș albaștrii au bătut palma cu Alexandru Stan pe care l-au și legitimat la LPF. 300 de mii de euro a plătit Gigi Becali pentru fundașul stânga care a semnat pe 3 ani și are drept de joc chiar din etapa viitoare, cu Sepsi. Surprinzător este salariul fotbalistului care va încasa la FCSB 15 mii de euro pe lună. Alexandru Stan are mari șanse să fie titular în play-off-ul Europa League, cu Rapid Viena, de pe 23 august, după ce Marko Momcilovici s-a accidentat, iar Junior Morais este suspendat pentru partida tur. Mutarea s-a realizat după ce transferul lui Iasmin Latovlevici, jucător care s-a antrenat cu FCSB și despre care Becali zicea că va semna, a căzut.

UPDATE, ora 16:50. Transferul lui Alexandru Stan la FCSB s-a oficializat. Roş-albaştrii au anunţat mutarea pe o reţea de socializare: 


Alexandru Stan evoluează la fosta campioană, Astra din anul 2015 și a reușit să bifeze titlul alături de giurgiuveni. Stan a mai jucat la Progresul, ACS Berceni și Chiajna şi a bifat 158 de meciuri la Astra, formaţie pentru care a marcat 5 goluri.

FCSB a transferat de urgență doi jucători!

După ce l-au adus pe Alexandru Stan de la Astra Giurgiu, roș albaștrii au ajuns la un acord şi pentru transferul lui Mihai Roman. Mijlocașul dreapta de 33 de ani vine de la FC Botoșani și a făcut carieră la rivalii din Giulești.

“Am vorbit cu Iftime. Am renunțat la cei 400.000 de euro pe care îi primeam de la transferul lui Golofca și l-am luat pe Roman. El nu va juca diseară. Am vorbit cu Iftime și ne-am înțeles. Duminică vine să semneze și luni e la antrenamente. Îmi place mult de el. L-am dorit și în vară, dar nu a vrut să vină. Este un jucător foarte bun”, a declarat Gigi Becali

De remarcat că Mihai Roman a a început fotbalul la Cetate Suceava, după care de-a lungul carierei a trecut pe la FC Brașov, Rapid și Toulouse. La FC Botoșani s-a întors în vara lui 2016. Transferurile lui Alexandru Stan și Mihai Roman, 33 de ani, vin după ce Mihai Stoica a declarat azi că a avut o ședință în miezul nopții, după FCSB – Hajduk, cu Gigi Becali și Valeriu Argăseală. Cei trei au ajuns la concluzia că echipa are nevoie de jucători cu experiență.

Mihai Stoica a insistat pentru transferuri

Mihai Stoica susţine că el a discutat cu Gigi Becali la finalul duelului cu Hajduk Split şi că au ajuns la concluzia că FCSB are nevoie să mai facă două mutări. Mai mult, managerul roş albaştrilor se teme înaintea “dublei” cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, meciuri care vor avea loc pe 23 şi 30 august. Mihai Stoica a precizat că Nicolae Dică întâmpină probleme, deoarece FCSB are doar doi fundaşi centrali în lot, iar Marko Momcilovic, cel care putea să evolueze pe acest post,  s-a accidentat în turul cu Hajduk Split, scor 0-0.

“Există îngrijorare pentru că din cauza unui viciu de regulament nu putem să prezentăm cea mai bună garnitură. Suntem la pământ în apărare. Am avut doi fundaşi apţi pentru Europa League. După Velenje am tras un semnal de alarmă pentru că aveam 9 cartonaşe galbene. Marko Momcilovic este accidentat şi o să lipsească o bună perioadă de timp, iar Junior Morais o să fie suspendat cu Rapid Viena, la fel şi Florin Tănase. Am discutat cu Gigi Becali târziu în noapte şi o să rezolvăm asta. Am încercat să întoarcem soarta meciului în favoarea noastră cu Dragoş Nedelcu, cel care are 21 de ani, dar şi cu Olimpiu Moruţan, care are 19 ani. Vreau să îi mulţumesc că a terminat meciul în picioare, deşi a fost lovit grav. Avem nevoie de 1 sau 2 jucători cu experienţă. Eu nu vorbesc niciodată înainte să se concretizeze transferurile. De asta nu am vorbit nici despre fundaşul central pentru că nu are rost până nu se materializează”a spus Mihai Stoica la o emisiune de sport.

33 de ani are Mihai Roman, jucătorul transferat de FCSB