Fotbal intern

FCSB a oficializat transferul lui Sorin Şerban. Pe ce perioadă a semnat fundaşul stânga

31.07.2019 | 20:50
FCSB a oficializat transferul lui Sorin Serban Pe ce perioada a semnat fundasul stanga
FCSB a anunţat transferul lui Sorin Şerban
ADVERTISEMENT

FCSB l-a transferat luni pe Sorin Șerban de la Minaur Baia Mare, prima reuşită în încercarea de a întări postul deficitar de fundaş stânga. Tânărul de 19 ani a semnat un contract pe 5 sezoane cu vicecampioana României și, dacă Andone va dori, acesta poate debuta în următoarea etapă împotriva celor de la Astra Giurgiu.

UPDATE, 31 iulie, ora 20.50. FCSB a anunţat transferul lui Sorin Şerban, fotbalist care s-a aflat sub contract cu Mianur Baia Mare.

ADVERTISEMENT

“Bine ai venit, Sorin Șerban!
FCSB anunță transferul internaționalului de juniori Sorin Șerban, de la CS Minaur Baia Mare.
Fundașul în vârstă de 19 ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 22. Acesta s-a pregătit deja sub comanda lui Bogdan Andone.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
Sorin Șerban este un jucător născut pe 17 aprilie 2000, la Baia Mare. Acesta a început fotbalul la vârsta de 9 ani, la FC Viorel Mateianu și a trecut, de-a lungul anilor, pe la mai multe cluburi de copii și juniori (CS Mara Baia Mare, CS Sporting Recea, CSS2 Baia Mare, CS Viitorul Ulmeni sau FC Unirea Dej). În ultimul an a evoluat pentru CS Minaur Baia Mare, echipă de liga a treia. A adunat, până în prezent, 9 selecții pentru România U19″, apare pe site-ul FCSB-ului.


FCSB a rezolvat transferul unui fundaș stânga, iar Bogdan Andone poate răsufla ușurat

FCSB face primul pas spre rezolvarea problemei fundașului stânga, transferându-l pe tânărul Sorin Șerban de la Minaur Baia Mare, formație care evoluează în Liga a 3-a, pentru 100.000 de euro, iar clubul își va păstra 15% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Jucătorul a semnat un contract valabil pe 5 sezoane, iar antrenorul echipei, Bogdan Andone, poate răsufla ușurat: sunt primele semne concrete că postul deficitar al FCSB va fi, în cele din urmă, acoperit.

ADVERTISEMENT

“Sunt bucuros că am facut un pas important în cariera mea și că am ajuns la cel mai titrat club din România. Consider că sunt pregătit să fac față cerințelor Ligii 1 și sunt hotărât să muncesc mult pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui transfer, iar fostei mele echipe îi țin pumnii să promoveze în Liga 2. Îi mulțumesc antrenorului Dorin Toma pentru că a avut încredere în mine și m-a ajutat să ajung la acest nivel, să fac pasul spre Liga 1″ a declarat Sorin Șerban pentru site-ul oficial al celor de la Minaur Baia Mare.

Sorin Serban
FCSB a transferat un fundaș stânga! Bogdan Andone poate răsufla ușurat

„Seamănă cu Momcilovici!”

Antrenorul celor de la Baia Mare, Dorin Toma își laudă fostul jucător: „Sorin a semnat astăzi și se va alătura lotului celor de la FCSB. Lumea trebuie să știe că el e fundașul stânga al naționalei sub 19 ani. Acoperă toată partea stânga fără niciun fel de problemă. Are calități fizice și are o biomecanică a lovirii balonului foarte bună. Aduce foarte mult cu Momcilovici, dar are acel plus de viteză și de lovire a mingii. Poate crește foarte mult. Eu îl văd în viitorul apropiat noul fundaș stânga al naționalei. Acum 3 ani l-am adus de la Ulmeni din Liga 3. Atunci a făcut pasul la echipa națională.”

ADVERTISEMENT

„Eu i-aș da încredere în acest moment la FCSB, dar cel mai bine o să vadă domnul Andone. Vorbim de un copil de 19 ani. Ar putea fi afectat în urma unor critici. Trebuie să-l cunoască repede pe domnul Gigi, care poate să zică ce vrea, că el bagă bani la echipă. Copilul trebuie să asculte de domnul Becali și să aibă grijă. E un copil serios și muncitor, nu e cu cluburile”, a mai adăugat acesta.

  • 10 meciuri pentru naționalele de tineret ale României are Sorin Șerban
  • 100.000 de euro a costat Sorin Șerban
ADVERTISEMENT