Fotbal intern

FCSB a vândut nocturna din Ghencea și turnicheții. Cine a cumpărat bunurile

27.04.2018 | 15:28
FCSB a vandut nocturna din Ghencea si turnichetii Cine a cumparat bunurile
Nocturna stadionului Ghencea aprinsa dupa meci

Stadionul din Ghencea va fi reconstruit pentru Campionatul European de Fotbal din 2020. Demolarea actualei arene va demara în scurt timp, iar pentru a nu pierde bunurile pe care Gigi Becali încă le mai deține în complexul sporitv, FCSB a vândut nocturna din Ghencea, la pachet cu turnicheții.

Cu 7 etape rămase până la finalul sezonului, Dunărea Călărași este lider în Liga a 2-a, cu 77 de puncte. Trupa antrenată de Dan Alexa este aproape promovată în prima ligă, având un avans de 3 puncte față de principala urmăritoare, Hermannstadt și 15 puncte peste Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3 care duce la meciul de baraj.

Pentru a fi siguri că vor primi licența pentru Liga 1, oficialii clubului din Călărași au început pregătirile. Au achiziționat instalația de nocturnă și turnicheții din stadionul Ghencea pentru o sumă modică. Montarea nocturnei, amplasarea turnicheților pentru accesul în siguranță pe stadion și un sistem de supraveghere modern sunt doar câteva dintre cerințele obligatorii pe care Dunărea Călărași trebuie să le îndeplinească pentru a avea dreptul să organizeze meciuri la nivel de Liga 1.

Nocturna din Ghencea și turnicheții îi aparțineau lui Gigi Becali

Valeriu Argăseală a mers personal la Călărași pentru a negocia pentru nocturna din Ghencea și pentru turnicheți. Bunurile au rămas în posesia lui Gigi Becali după scandalul cu Armata, patronul FCSB fiind cel care a investit bani pentru dotarea stadionului care urmează să fie demolat. Tranzacția a fost anunțată pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Călărași. “Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a primit astăzi vizita președintelui CA al FC Steaua București, Valeriu Argăseală. Cei doi, secondați de directorii din cadrul instituției noastre, au purtat discuții cu privire la modernizarea stadionului Ion Comșa”, au scris pe Facebook reprezentanții CJ Călărași.