Incredibil: Becali a luat pe Niţă cât Negoiţă pe şapte jucători!

Luana Marinescu   
in Stiri sportive
31/01/2018, 14:26
Incredibil: Becali a luat pe Niţă cât Negoiţă pe şapte jucători!

Vânzarea lui Florin Niţă, pentru 2 milioane de euro, reprezintă o adevărată lovitură dată de Gigi Becali în această iarnă. Portarul titular al FCSB, în vârstă de 30 de ani, a fost cedat la Sparta Praga pe o sumă excelentă, mai ales dacă stăm să facem comparaţia cu ceea ce a obţinut Dinamo în această perioadă de mercato. 

“Câinii” s-au despărţit în decembrie şi ianuarie de nu mai puţin de 7 jucători, iar suma încasată pentru ei nu ajunge la cea obţinută de Gigi Becali pentru Niţă. Şi asta în condiţiile în care fiecare dintre aceştia e mai tânăr decât goal-keeper-ul FCSB! 

FCSB- 2 milioane, Dinamo- 1,7 milioane

Concret, Ionuţ Negoiţă s-a despărţit de şapte fotbalişti care au avut prezenţe destul de constante în echipa de start a roş-albilor în stagiunea de toamnă. Cel mai mare profit a fost scos pe Valentin Costache, 700.000 de euro de la CFR Cluj. În rest, bani s-au mai obţinut pe cei doi căpitani, Paul Anton şi Steliano Filip, pentru care ruşii de la Anji şi croaţii de la Hajduk au plătit 300.000, respectiv 500.000 de euro, dar şi pe Filipe Nascimento, portughezul fiind vândut bulgarilor de la Levski pentru 200.000 de euro. 

Ceilalţi trei plecaţi din lotul lui Vasile Miriuţă sunt Rivaldinho, Jeremy Bokila şi Maxi Oliva. Rivaldinho a plecat la Levski, dar din postura de jucător liber de contract, în timp ce Bokila şi Oliva încă mai aşteată să-şi găsească echipe. Argentinianul se înţelesese iniţial cu Newell’s Old Boys, din ţara sa natală, însă transferul a căzut din cauză că formaţia care îl dorea nu a reuşit să-i înregistreze contractul în timp util înainte de terminarea perioadei de mercato în Argentina (25 ianuarie). 

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.