FCSB a vrut un atacant de 19 ani. "A fost ruptă o hârtie scrisă!"

FCSB, Gaz Metan Medias, Cristi Pustai, Liga 1 Betano, Darius Olaru

FCSB a vrut să transfere un jucător din Liga 1 Betano în această iarnă.

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan, scor 2-1, în etapa 23 din Liga 1 Betano, iar Darius Olariu a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători din lotul pregătit de Cristi Pustai. Atacantul în vârstă de 19 ani a fost aproape să aducă egalarea pentru medieşeni în minutul 88 - vezi aici video.

Cu 22 de meciuri jucate în actualul sezon, Dariu Olariu a reuşit să le atragă atenţia şi oficialilor lui FCSB. Astfel, Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, a dezvăluit că steliştii au vrut să-l transfere pe fotbalistul în vârstă de 19 ani, dar mutarea a picat deşi actele erau deja făcute.

Pustai: "Ştiu despre discuţiile cu FCSB!"

"Ştiu despre discuţiile cu FCSB. Ştiu că a fost ruptă o hârtie scrisă...", a zis Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, după eşecul echipei sale pe terenul Astrei Giurgiu,  scor 3-4, în etapa 24 din Liga 1 Betano.

FCSB a vrut să-l transfere pe Darius Olariu de la Gaz Metan Mediaş, iar vicecampionii României au oferit 400.000 de euro, dar şefii echipei pregătite de Cristi Pustai au cerut 500.000 de euro şi transferul atacantului în vârstă de 19 ani a picat.

300.000 de euro este cota lui Darius Olariu, conform transfermarkt.com