Fotbal intern

Doi jucători ai FCSB, comparaţi cu Abidal şi Mascherano: “Dacă Barcelona a putut…”

26.09.2018 | 19:29
FCSB se va apăra cu un cuplu de fundaşi improvizaţi de genul "Abidal-Mascherano"

Criza din apărarea celor de la FCSB l-a făcut pe managerul FCSB, Mihai Stoica, să apeleze la comparaţii cu FC Barcelona. Meme susţine că, la fel cum catalanii au reuşit să improvizeze în apărare cu Eric Abidal şi Javier Mascherano, la fel va putea face şi FCSB cu Junior Morais şi Lucian Filip.

Meme Stoica a vorbit pe aeroportul din Ootopeni, înainte de plecarea spre meciul cu Unirea Alba Iulia, că FCSB va trebui să improvizeze în centrul apărării, în special după accidentarea lui Mihai Bălaşa. Astfel, Meme susţine că roş-albaştrii au soluţii şi îi dă exemplu pe cei de la Barcelona, care i-au repoziţionat pe Eric Abidal şi Javier Mascherano. Cei doi sunt comparaţi cu Lucian Filip şi Junior Morais:

Care sunt rezervele FCSB, dincolo de “Abidal” şi “Mascherano”

Fiindcă doreşte să îl menajeze pe Bogdan Planic în vederea partidei cu Hermannstadt din Liga 1 Betano, Nicolae Dică s-ar putea să se vadă nevoit să folosească la Zlatna, la partida cu Unirea Alba Iulia, pe doi jucători de la echipa a doua. Este vorba despre Daniel Cană şi Marian Botezatu. Dacă primul este titular de drept la FCSB 2 şi a mai făcut parte lotul primei echipe, pentru Botezatu convocarea de către Dică la meciul cu Alba reprezintă o premieră.

Mihai Stoica nu se arată însă foarte îngrijorat de partida cu Unirea Alba Iulia, întrucât echipa sa are alte obiective:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri