Fotbal intern

FCSB – Academica Clinceni 2-2 în Liga 1. Roș-albaștrii ratează o șansă uriașă de a trece pe primul loc. Video

10.05.2021 | 23:26
FCSB  Academica Clinceni 22 in Liga 1 Rosalbastrii rateaza o sansa uriasa de a trece pe primul loc Video
ADVERTISEMENT

FCSB – Academica Clinceni 2-2. Roș-albaștrii au ratat o șansă imensă de a trece pe locul 1. Echipa lui Petrea nu a profitat de eșecul lui CFR Cluj, cu Sepsi, și a făcut doar egal cu gruparea ilfoveană. Ca urmare a acestui rezultat, ardelenii rămân lideri, cu un punct avans față FCSB.

FCSB – Academica Clinceni 2-2 (Olaru 23, Tănase 56-pen. / Cordea 27, Rusescu 36) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

FCSB: Vlad(Straton 46) – Crețu, Haruț, I. Cristea, Radunovic – Vînă(Oaidă 46), Ov. Popescu, D. Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Simion, Nedelcu, Buziuc, Șerban, Perianu, Oaidă, Istrate, Niță
ANTRENOR: Toni Petrea

ADVERTISEMENT

ACADEMICA CLINCENI: Ureche – F. Achim, Bilali, Patriche, Dobrescu – Cascini, Cebotaru(Moulin 72) – Ad. Popa(Pîrvulescu 78), Chandarov(Tănase 72), Cordea(Pashov 85) – R. Rusescu(Markovic 85)
REZERVE: Vâlceanu, Gardoș, Pashov, Moulin, Cr. Tănase, Markovic, Ventura, Pîrvulescu, Longher
ANTRENOR: Ilie Poenaru

FINAL DE MECI! FCSB – Academica Clinceni s-a terminat 2-2.

Min. 90+3 – Ovidiu Popescu trage puternic de la 20 de metri, dar mingea trece razant pe lângă poarta oaspeților.

ADVERTISEMENT

Min. 90+1 – Șut puternic al lui Oaidă, cu stângul, dar Ureche scoate de la vinclu.

Min. 87 – Intervenție senzațională a lui Ureche în fața lui Radunovic!

Min. 81 – Șut bun al lui Cristi Tănase, dar Straton este la post.

Min. 65 – Paradă a lui Straton! Portarul gazdelor respinge șutul periculos al lui Adi Popa!

Min. 56 – GOOOL FCSB!!! Tănase restabilește egalitatea din penalty! Inițial, Ureche apărase execuția căpitanului gazdelor, dar lovitura s-a repetat din cauza faptului că portarul ilfovean n-a stat cu ambele picioare pe linia porții.

Min. 54 – Penalty pentru FCSB! Patriche îl faultează în careu pe Florin Tănase, iar Mladinovici arată punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Min. 46 – A început repriza secundă! Straton i-a luat locul lui Vlad, în timp ce Oaidă l-a înlocuit pe Vînă.

Min. 36 – GOOOL Academica Clinceni!!! Raul Rusescu înscrie în poarta fostei sale echipe cu o lovitură superbă fără preluare.

ADVERTISEMENT

Min. 27 – GOOOL Academica Clinceni!!! Cordea egalează cu o lovitură de cap, la o fază la care Vlad putea ieși pe centrare.

Min. 23 – GOOOL FCSB!!! Darius Olaru îl execută pe Ureche cu un șut la colțul lung.

Min. 1 – A început meciul! La prima minge ajunsă în careul gazdelor, Vlad scapă mingea din brațe, dar are norocul ca pericolul să fie îndepărtat de către coechiperi.


FCSB a avut o imensă şansă de a reveni rapid în fotoliul de lider cu două runde în urmă, atunci când la Giurgiu a avut loc prima manşă a finalei la titlu, în compania clujenilor. Era minutul al treilea de prelungiri şi se părea că nimic nu va mai putea opri victoria echipei lui Toni Petrea cu 1-0, însă o imensă gafă a portarului Andrei Vlad a permis o egalare nesperată.

Academica este pe ultimul loc în play-off, însă, exceptând eşecul de acasă cu FCSB cu 0-2, în care a pierdut brusc orice urmă de agresivitate în joc, în sensul bun al cuvântului, ilfovenii s-au bătut cât au putut cu fiecare adversar, dând replici onorabile.

FCSB – Academica Clinceni Live stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus

Partida FCSB – Academica Clinceni se joacă luni, 10 mai, de la ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu şi se anunţă în jur de 18-19 grade temperatură, cer puţin noros, dar fără pericol de ploaie. Horia Mladinovici este centralul desemnat pentru acest joc.

Confruntarea FCSB – Academica Clinceni se dispută luni, 10 mai, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Mai aveţi posibilitatea să o vizionaţi şi în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO

Adrian Şut, ultimul pe lista absenţelor la FCSB

Academica Clinceni a fost marea surpriză ca prezenţă din acest play-off. Gurile relec susţin că patronul FCSB, Gigi Becali, a ţinut morţiş ca în play-off să intre Botoşani şi Academica, pentru a fi sigur de 12 puncte în meciurile tur-retur. Speculaţia este alimentatăşi de neaşteptata victorie din returul sezonului regulat reuşită de Clinceni pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, rezultat care a cântărit enorm în calificarea echipei lui Ilie Poenaru între primele şase ale sezonului.

Pentru acest meci Toni Petrea, antrenorul de pe banca FCSB, are destule probleme de lot, ultimul devenit indisponibil fiind mijlocaşul Adrian Şut, care reuşise să ajungă titular. Fundaşul grec Soiledis şi-a reziliat contractul şi a părăsit deja clubul.

Revine căpitanul Florin Tănase după suspendare

Importantă este însă revenirea căpitanului Florin Tănase, revenit după ce a lipsit la Botoşani fiind suspendat. El va juca în atac, alături de Moruţan şi Octavian Popescu. Iar la mijloc vom avea un trio format din Ovidiu Popescu, Perianu şi Olaru.

Deşi a gafat grav două meciuri la rând, la Craiova şi în partida cu CFR Cluj, antrenorul Toni Petrea a decis să joace în continuare cu Andrei Vlad în poartă, pentru a nu-i distruge moralul. Oricum, pentru bookmakeri e clar că FCSB va bifa cele trei puncte, primind cota de 1,25 la victorie. Dacă, prin miracol, ilfovenii ar juca la victorie şi ar obţine-o cota lor a fi nu mai puţin de 14,00.

ADVERTISEMENT