Sport

FCSB, probleme mari de lot. După Radunovic, Toni Petrea mai pierde și alți titulari. Gigi Becali confirmă Fanatik și acuză jucătorii: „E lipsă de profesionalism!”

FANATIK a aflat în exclusivitate motivele pentru care Toni Petrea i-a lăsat în afara lotului pe Adrian Șut, Darius Olaru și Răzvan Oaidă pentru partida cu Farul Constanța.
28.02.2022 | 00:00
FCSB probleme mari de lot Dupa Radunovic Toni Petrea mai pierde si alti titulari Gigi Becali confirma Fanatik si acuza jucatorii E lipsa de profesionalism
FANATIK a aflat motivele pentru care Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Adrian Șut nu se află în lot pentru meciul cu Farul Constanța. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
27-02-2022
22:01

Focar de gripă la FCSB: Olaru, Crețu și Oaidă, răciți cobză!

Gigi Becali le-a reproșat jucătorilor care au răcit că nu au fost atenți și echipa a avut de suferit din această cauză, acuzându-i de lipsă de seriozitate în direct la Digi Sport Special: „E chestie de profesionalism! Crețu, Olaru, Oaidă și încă unul. Patru jucători cu gripă? Păi eu de ce nu fac? Dacă mă îmbrac? Dacă faci duș la antrenament și pleci, normal că există virus! Într-un fel e bine că măcar nu îmi mai fac iluzii. Acum m-am convins că n-ai cu cine!”, a tunat și a fulgerat patronul FCSB după înfrângerea cu 2-o în fața celor de la Farul Constanța.

După accidentarea lui Risto Radunovic, anunțată în exclusivitate de FANATIK, Toni Petrea a mai primit și alte vești proaste înainte de meciul cu Farul Constanța.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Răzvan Oaidă și Darius Olaru nu sunt în lot la această partidă deoarece au o răceală foarte puternică și nu au putut fi recuperați până la ora meciului.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru Toni Petrea la meciul cu Farul Constanța

Vestea bună pentru Toni Petrea e că Răzvan Oaidă și Darius Olaru nu sunt infectați cu COVID-19 și vor putea reveni în câteva zile la antrenamente. Cei doi au efectuat teste PCR, iar rezultatul a fost negativ.

Din informațiile FANATIK, pe lângă aceste absențe, antrenorul FCSB-ului l-a pierdut și pe mijlocașul central Adrian Șut, accidentat și el. În schimb, pe bancă FCSB are mai multe soluții. În afară de Keșeru, la nevoie Toni Petrea îi mai poate arunca în luptă pe Ianis Stoica și Valentin Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În privința lui Risto Radunovic, accidentarea este una mai gravă și fundașul stânga ar putea rata restul sezonului din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a suferit o ruptură musculară.

Astfel, preferatul lui Gigi Becali, Sorin Șerban, a revenit ca titular în banda stânga la meciul cu Farul Constanța, așa cum patronul FCSB și-a și dorit: „Am zis că vreau să fie Șerban pe bancă pentru că are 21 sau 22 de ani. Și acum am vorbit cu MM. Din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. E posibil să mă înșel. Îl văd titular în locul lui Radunovic, dar pentru că ei nu vor niciunul, nu forțez nici eu. 

ADVERTISEMENT

Dar la un moment dat trebuie să impun pentru că ăsta are 21 de ani și cred că va ajunge mare fotbalist! De ce? N-are emoții deloc, driblează, pasează, iese din apărare cu mingea la picior… Îmi place foarte mult de el!”, a dezvăluit Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Claudiu Keșeru, în continuare rezervă la FCSB

Claudiu Keșeru nu a prins primul unsprezece nici la meciul cu Farul Constanța, iar cel mai experimentat jucător din lotul lui Toni Petrea este lăsat în continuare pe bancă, nemaifiind dorit la echipă de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Andrei Burlacu, ultimul jucător făcut praf de Gigi Becali este în lot pentru partida cu „marinarii”, în timp ce Ivan Mamut, al doilea atacant venit la FCSB de la Universitatea Craiova este în continuare în afara lotului datorită unei accidentări.

Gigi Becali a anunțat că odată cu revenirea lui Ivan Mamut va dori să îl vadă la lucru, iar Claudiu Keșeru va primi astfel și mai puține șanse să joace.

FCSB are nevoie neapărat de victorie împotriva echipei lui Gheorghe Hagi, în caz contrar, CFR Cluj ar putea să se distanțeze la minim 10 puncte de principala contracandidată.

  • 6 jucători indisponibili are FCSB în acest moment: Ionuț Panțîru, Ivan Mamut, Risto Radunovic, Adrian Șut, Darius Olaru și Răzvan Oaidă

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT