Carousel hot news

Primarul Timişoarei trage semnalul. “N-avem alternativă la Popa, dar nu cumva să pierdem cu ASU Poli în Cupă”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, unul dintre principalii susţinători ai fotbalului bănăţean, chiar şi... în ciuda Curţii de Conturi, nu a digerat prea bine înfrângerea în faţa FCSB. "E...
22.10.2017 | 23:49
Primarul Timişoarei trage semnalul.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, unul dintre principalii susţinători ai fotbalului bănăţean, chiar şi… în ciuda Curţii de Conturi, nu a digerat prea bine înfrângerea în faţa FCSB. “E o umilinţă ceea ce s-a întâmplat în seara asta. O ruşine! Vă daţi seama cum mă simt…!”, a spus edilul.

Acesta s-a declarat un susţinător al lui Ionuţ Popa şi pe viitor, singurul lucru care i-l reproşează fiind faptul că mereu se plânge, şi înainte şi după meci. “Nu există alternativă la Ionuţ Popa în acest moment. Am dat acel comunicat pentru că a început să se plângă şi înainte de meci, şi după. Nu avea de ce să se plângă. Abia acum s-a trecut la două luni de restanţe. Nu este gaură în cer! Au fost şi şase luni de restanţe. Iar lotul este mai bun decât anul trecut”, a mai afirmat Robu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Robu nu acceptă şi eliminarea din Cupă, după FCSB – ACS Poli 7-0

Edilul-şef al celui mai mare oraş din vestul ţării e încrezător că tot Popa va scoate echipa din impas: “Această echipă are potenţial, dar trece printr-o perioadă proastă. Altfel, îl apreciez pe domnul Popa. Doar eu l-am adus. Sper să ieşim din această pasă proastă. El trebuie să se ocupe doar de echipă şi să depăşim cu bine aceste rezultate”.

Totuşi, Nicolae Robu a ţinut să-i atragă atenţia tehnicianului că nu va permite ca echipa să piardă în Cupa României în faţa concitadinei ASU, din Liga 2. “Vine meciul de orgolii cu cei de la ASU. Indiferent de situaţia de la noi, e de neacceptat să nu câştigăm cu o echipă de liga a doua. Chiar dacă această echipă se numeşte ASU Poli şi este a suporterilor din Timişoara”, a încheiat Robu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri