Carousel hot news

Ultima oră. Anunţul aşteptat al lui Dică în privinţa lui Denis Alibec

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susţinut conferinţa de presă înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara, programat duminică, de la ora 20:45. Tehnicianul echipei din Bucureşti a...
21.10.2017 | 14:40
Ultima oră. Anunţul aşteptat al lui Dică în privinţa lui Denis Alibec

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susţinut conferinţa de presă înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara, programat duminică, de la ora 20:45. Tehnicianul echipei din Bucureşti a vorbit despre duelul cu formaţia antrenată de Ionuţ Popa, dar şi despre situaţia lui Denis Alibec, Cătălin Golofca şi a lui Romario Benzar, ultimul fiind accidentat în meciul cu Hapoel Beer Sheva.

 “Au fost meciuri de campionat în care nu ne-am concentrat cum trebuie, nu ne mai permitem asta. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Pregătim meciurile la fel, atât în Europa, cât şi în campionat. E adevărat că în campionat un pas greşit poate fi îndreptat, în cupele europene e altfel“, a spus tehnicianul celor de la FCSB.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dică spune înainte de FCSB – ACS Poli Timisoara ce va face cu Alibec

“Este clar că atmosfera e alta, dar trebuie să fim profesionişti, să ne concentrăm la fiecare joc. Vor fi jucători care mâine vor evolua, deşi în acest campionat au evoluat mai puţin. Timişoara e o echipă care în acest moment nu trece printr-un moment foarte bun. A început bine, dar acum nu are un moment fericit. Are în lot jucători buni, mai ales de la mijlocul terenului în sus, unde sunt fotbalişti care pot da lovitura printr-o execuţie spectaculoasă”, a afirmat antrenorul stelist.

Nicolae Dică a vorbit despre Alibec şi Golofca: “Este normal ca patronul să îşi dorească să îl readucă în lot pe Alibec. Îşi doreşte să producă bani atâta timp cât investeşte. Veţi vedea ce se va întâmpla în zilele următoare cu Alibec. Cu siguranţă el va primi o a doua şansă. E căpitanul echipei, e normal să se întâmple asta. Totul depinde doar de el.”

“Golofca se antrenează cu echipa, e în lot pentru jocul de mâine cu ACS Poli. Şi el va avea şansa să joace şi să demonstreze că jocurile mai slabe au fost doar o întâmplare. Denis se antrenează separat. Voi mai avea o discuţie zilele următoare”, a mai spus Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Tehnicianul a lămurit şi problema în cazul accidentării lui Romario Benzar: “Pe Benzar nu ne vom mai putea baza aproximativ o lună”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri