ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dică, surprize mari cu Timişoara. Joacă fără şapte oameni de bază

FCSB - ACS Poli Timişoara se joacă astăzi, de la 20:45, pe Arena Naţională, meci foarte important în perspectiva luptei la titlu. După înfrângerea suferită de CFR Cluj la Ovidiu, scor 0-1,...
Autor: Gabriel Esanu | 22.10.2017 | 14:26
Dică, surprize mari cu Timişoara. Joacă fără şapte oameni de bază

FCSB – ACS Poli Timişoara se joacă astăzi, de la 20:45, pe Arena Naţională, meci foarte important în perspectiva luptei la titlu. După înfrângerea suferită de CFR Cluj la Ovidiu, scor 0-1, cu Viitorul, formaţia pregătită de Nicolae Dică se apropia la un singur punct de lider şi, mai mult, are nevoie de maximum de puncte pentru a o egala pe CSU Craiova, care s-a impus vineri la Chiajna, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă aparent misiunea FCSB pare una facilă, mai ales că ACS Poli nu trece prin cea mai bună perioadă, lucrurile nu vor fi atât se simple. Asta pentru că Nicolae Dică are mai mulţi indisponibili importanţi. FANATIK a aflat că lista indisponibililor conţine nume impresionante şi, mai mult, Dică este decis să menajeze câţiva jucători care au adunat multe minute în ultima perioadă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Astfel, Benzar, Planic şi Pintilii nu vor putea juca în această seară din cauza unor accidentări. Benzar a fost înlocuit în prima repriză a meciului din Israel, după ce a acuzat probleme musculare. Planic a terminat meciul în teren, deşi a fost lovit puternic de un adversar în partea a doua. În fine, Pintilii este de mai mult timp indisponibil, după o accidentare suferită la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

În afară de cei trei, care nu vor face parte din lotul FCSB pentru partida cu ACS Poli Timişoara, Nicolae Dică a decis să lase pe bancă alţi patru oameni importanţi în prima parte a sezonului. Momcilovic, Teixeira, Tănase şi Man vor lua loc pe bancă la startul partidei şi unii dintre ei ar putea intra pe parcurs, doar dacă lucrurile nu vor merge aşa cum şi-ar dori Dică.

În aceste condiţii, lui Nicolae Dică nu îi mai rămân prea multe soluţii pentru alcătuirea unui prim 11. Este de aşteptat că renegatul Cătălin Golofca să primească o nouă şansă. Cel mai probabil, formula de start în meciul cu bănăţenii va arăta astfel: Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, Morais – Ov. Popescu, Nedelcu – Golofca, Budescu, Fl. Coman – Gnohere.

ADVERTISEMENT

”Ne gândim să putem da o replică bună unei echipe care face performanţă în Europa, o adevărată selecţionată divizionară. Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători”, a spus Ionuţ Popa, înaintea meciului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!