Fotbal intern

Video. Al doilea eşec pentru FCSB în 2018. Apărarea a fost la pământ

FCSB a jucat cel de-al doilea meci amical din 2018. VEZI MAI JOS VIDEO!
25.01.2018 | 17:03
Video Al doilea esec pentru FCSB in 2018 Apararea a fost la pamant

FCSB a fost învinsă de Admira Wacker, scor 2-3, în primul meci amical disputat în stagiul de pregătire din Spania. Cele două goluri ale “roş-albaştrilor” au fost înscrise de Filipe Teixeira (53) şi Constantin Budescu (79 pen.) î

Acesta este cel de-al doilea eşec al vicecampioanei României din 2018, după ce jucătorii lui Nicolae Dică au fost învinşi de Olimpik Doneţk, scor 1-2, în Turcia.


Min. 90. Final!

Min. 79.GOL FCSB 2-3!  Constantin Budescu a redus diferenţa cu un gol înscris de la 11 metri, după ce Gnohere a căzut în careu.

Min. 70. Valerică Găman a debutat pentru FCSB. Budescu şi Pintilii au intrat şi ei. VEZI ÎN GALERIA FOTO!

Min. 56. Alibec trimite puternic dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 23 de metri.

Min. 52. GOL FCSB 1-3! Filipe Teixeira înscrie un gol cu latul, din apropierea porţii, după o pasă trimisă de Denis Alibec.

Min. 48. Alibec îi pasează excelent lui Tănase, dar şutul acestuia trece puţin pe lângă vinclu.

Min. 45. A început repriza a doua!

Min. 45. PAUZĂ.

Min. 45. Alibec ajunge în flancul stâng, trimite o centrare bună pentru Dennis Man, dar şutul acesta a ajuns la un adversar.

Min. 43. Dică face două schimbări înainte de pauză. Au ieşit Enache şi Coman şi au intrat Benzar şi Teixeira.

Min. 35. Alibec vede cartonaşul galben după o fază la care s-a luptat pentru balon cu patru adversari. 

Min. 34. GOL ADMIRA 0-3. Încă o greşeală în apărarea FCSB-ului, iar un adversar a scăpat spre poartă şi l-a învins fără probleme pe Niţă.

Min. 30. GOL ADMIRA 0-2. O deviare a lui Bogdan Planic l-a păcălit pe Florin Niţă, iar un şut slav al unui adversar a ajuns în poarta FCSB-ului.

Min. 25. Apărarea FCSB-ului a clacat! O centrare în faţa porţii lui Florin Niţă a fost deviată, dar s-a dus în bara transversală.

Min. 9. Denis Alibec trimite balonul peste apărarea celor de la Admira pentru Tănase, dar portarul advers a fost pe fază.

Min. 5. Şutul lui Dennis Man de la 23 de metri nu reuşeşte să-l păcălească pe portarul austriecilor.

Min. 3. GOL ADMIRA 0-1! Florin Niţă este învins de un şut de la marginea careului.

Min. 1. A început partida!


Echipa de start a FCSB: Niţă – Enache, Planic, Larie, Momcilovic – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Alibec

Rezerve: Stăncioiu, Vlad – Pintilii, Gnohere, Budescu, Morais, Stoica, Benzar, Ov Popescu, Găman, Teixeira

Partida se va disputa pe pe Estadio Jose Burgos Quintana, din Coín, de la ora17:00 a României şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Admira Waker ocupă locul patru în prima ligă din Austria. Adversara FCSB-ului a disputat deja trei teste în perioada de pregătire, câştigându-le pe toate, scor 3-2, cu Tianjin Quanjian, 4-0 cu Ebreichsdorf şi 3-0 cu Gyirmot.

FCSB – Admira LIVE STREAM

“Roş-albaştrii” au mai disputat un amical în această iarnă, pierdut în Antalya în primul cantonament al iernii împotriva ucrainenilor de la Olimpik Doneţk, scor 1-2. Dică a fost foarte nemulţumit de elevii săi după meci: ”Nu, nu sunt mulţumit de meci! Chiar dacă mă aşteptam să nu avem prospeţime, să fim obosiţi, pentru că antrenamentele au fost foarte bune, voiam să realizăm mai multe pe faza ofensivă. Am făcut greşeli mari şi în defensivă, ceea ce s-a întâmplat şi în campionat. Am primit două goluri pe două erori foarte mari, mingi pierdute pe zonă centrală. Sperăm să le remediem, în campionat nu ne permitem astfel de greşeli”, a spus Dică. După meciul cu austriecii, FCSB va mai disputa încă două teste în Spania, cu Jiangsu Suning, echipă antrenată de Fabio Capello şi cu croaţii de la NK Osijek.

Duminică, 28 ianuarie, ora 17:00
FCSB – Jiangsu Suning

Marţi, 30 ianuarie, ora 17:00
FCSB – NK Osijek

FCSB – Admira LIVE STREAM. Delegaţia FCSB-ului va reveni în ţară direct la Mediaş, acolo unde va juca în primul meci din Liga 1 Betano din 2018. După partida cu medieşenii, cei de la FCSB vor mai juca împotriva lui CFR Cluj, Dinamo şi în ultima etapă cu Sepsi.