Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, ajutată de Universitatea Craiova să obțină zeci de milioane de euro: „Noi dăm trendul la vânzări! Parma nu-l știa pe Man”. Video exclusiv

Mihai Rotaru a vorbit în emisiunea Fanatik SuperLiga despre cum a ajutat-o pe FCSB să îi vândă pe Dennis Man și pe Olimpiu Moruțan.
24.03.2023 | 12:02
FCSB ajutata de Universitatea Craiova sa obtina zeci de milioane de euro Noi dam trendul la vanzari Parma nul stia pe Man Video exclusiv
FCSB, ajutată de Universitatea Craiova să obțină zeci de milioane de euro: „Noi dăm trendul la vânzări! Parma nu-l știa pe Man”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus în emisiunea FANATIK SUPERLIGA faptul că prin transferul lui Valentin Mihăilă la Parma și cel al lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, FCSB a reușit să-i vândă pe Dennis Man și pe Olimpiu Moruțan.

Mihai Rotaru a dezvăluit cum U Craiova a ajutat-o pe FCSB să-l vândă pe Man și Moruțan

Mihai Rotaru a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA cum Universitatea Craiova a ajutat-o de fapt pe FCSB să-l vândă pe Dennis Man și pe Olimipiu Moruțan către Parma și Galatasaray:

ADVERTISEMENT

„Noi în ultimii cinci ani, am vândut cel mai bine. Gândiți-vă că l-am vândut pe Mihăilă și, practic, Mihăilă l-a tras după el pe Dennis Man.

Cei de la Parma nu-l știau pe Dennis Man. L-am vândut pe Mihăilă și după, prin intermediul impresarilor, a venit propunerea să i-l dea și pe Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Pe Moruțan, cine l-a tras după el la Galatasaray? Cicâldău! El s-a dus la Galatasaray și după s-a spus să îl aducă și pe Moruțan.

Ăsta e adevărul, Mihăilă l-a tras după el pe Man și Cicâldău l-a tras pe Moruțan. Anul trecut nu am vrut să vindem, argumentele noastre și ideea noastră am mai spus-o”, a mai spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Am avut o ofertă pentru unul dintre jucători, dar nu vrem să vindem!”

„Dar astăzi dacă vrem să vindem 3-4 jucători, vă asigur că o să acopere toate datoriile către mine, că pentru alte persoane nu avem.

Nu știm ce va fi în vară, noi acum ne uităm spre locul trei. În vară, dacă suntem în play-off de Champions League sau Europa League vedem, discutăm altfel. Dar în acest moment nu vrem să vindem nimic”, a continuat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Am avut o ofertă pentru unul dintre jucători inclusiv în această iarnă, unul dintre cei trei, dar am spus că nu se ia în calcul nimic, pentru că până la vară nu vindem pe nimeni”, a mai spus patronul Universității Craiova, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT