Sport

FCSB, ajutor pentru fani la meciul cu Șahtior Karagandy! Regulile de intrare pe Arena Națională

FCSB va întâlni Șahtior Karagandy în Conference League, iar oficialii ”roș-albaștrilor” au venit în ajutorul fanilor care vor să vină la Arena Națională.
21.07.2021 | 11:48
FCSB ajutor pentru fani la meciul cu Sahtior Karagandy Regulile de intrare pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este considerată favorită clară în duelul cu formația din Kazahstan, mai ales că Dinu Todoran îl va avea la dispoziție și pe atacantul Florinel Coman.

FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de acum o săptămână că vedeta lui Gigi Becali a revenit la antrenamente, dar nu va fi folosit în partida tur cu formația din Kazahstan, el urmând a fi apt însă pentru returul de peste o săptămână.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB se pot testa la stadion înaintea partidei cu Șahtior Karagandy

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la meciul FCSB – Șahtior Karagandy pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale, iar oficialii clubului bucureștean au ținut să vină în ajutorul fanilor și pun la dispoziție o testare rapidă chiar la stadion.

”Persoanele care doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meciul FCSB – Șahtior Karagandy, de joi seară, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

ADVERTISEMENT

Prețul unui test este de 25 de lei, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute. Reprezentanții DOM VISTA MEDICAL vor fi disponibili pentru informații legate de testare încă de miercuri, în zona caselor de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

De asemenea, vă puteți testa, începând cu ora 8:00, la clinica DOM VISTA MEDICAL, de pe Șoseaua Nicolae Titulescu 94, având asupra dumneavoastră cartea de identitate și biletul la meci”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

FCSB fani Șahtior Karagandy

Cine are voie să intre pe stadion

În protocolul stabilit de autoritățile române și FRF, la meciurile de fotbal din țara noastră pot participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Alte categorii care au acces în stadion sunt persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore și persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Bilete în 10 și 100 de lei

Partida FCSB – Șahtior Karagandy, din turul doi preliminar al Conference League, se va disputa joi, 22 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională din Capitală. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conducătorii ”roș-albaștrilor” au pus în vânzare biletele pentru acest joc, cel mai ieftin fiind la peluză – 10 lei. Celelalte categorii de tichete sunt următoarele: tribuna 2 – 20 de lei, VIP 3 – 50 de lei, VIP 2 – 75 de lei și VIP 1 – 100 de lei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,47 este cota pentru „total goluri: 2-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT