Fotbal intern

FCSB, al doilea eșec consecutiv. Din toamnă, „roș-albaștrii” nu au mai suferit astfel

10.02.2021 | 22:32
FCSB al doilea esec consecutiv Din toamna rosalbastrii nu au mai suferit astfel
ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai pierdut două meciuri consecutive de pe data de 27.09.2020, când pierdea în campionat împotriva lui Poli Iași, 2-5 și era eliminată din preliminariile Europa League, 0-2, împotriva lui Slovan Liberec.

Acum, FCSB a pierdut în campionat cu Academica Clinceni, 0-1 și împotriva lui Dinamo în Cupa României, 0-1, iar „roș-albaștrii” trebuie să câștige partida din deplasarea de la Mediaș, cu Hermannstadt, pentru a ieși din pasa proastă.

ADVERTISEMENT

Totuși, există și o parte bună, și anume că FCSB este încă pe primul loc, deși CFR Cluj a fost la un pas să o depășească, însă campioana României a pierdut duelul cu FC Botoșani, 1-2.

Al doilea eșec consecutiv pentru FCSB

Eliminarea din optimile de finală ale Cupei României cu Dinamo,  0-1, a reprezentat pentru FCSB al doilea eșec consecutiv, pentru prima dată în 2021 și pentru a doua oară în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru FCSB, eliminarea din Cupa României este al doilea obiectiv ratat al sezonului după eliminarea din preliminariile Europa League, iar formației lui Toni Petrea îi rămâne doar să câștige campionatul, pentru a salva sezonul.

Totuși, în duelul din Cupa României cu Dinamo, FCSB a ales să înceapă cu mai multe rezerve, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, însă în a doua repriză, Toni Petrea a introdus artileria grea, și anume Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru, Ante Vukusic și Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a explicat de ce FCSB a jucat derby-ul cu Dinamo cu rezervele

Ilie Dumitrescu este sigur că Toni Petrea s-a gândit să folosească mai multe rezerve în FCSB-Dinamo și din prisma luptei la titlu în care echipa sa este angrenată:

„E cu totul altă echipă FCSB. Cred că au gândit să mai odihnească niște jucători. Merge pe formula asta, obiectivul e să nu joace în Conference League și să ia locul 1 în campionat.

ADVERTISEMENT

Au câștigat în sezonul trecut, nu au renunțat la obiectiv, dar dau mai multă importanță campionatului. Nu am sumele de bani care se câștigă în Conference League, dar cred că nu sunt chiar mari”.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt– FCSB: 1,47 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT