Fotbal intern

FCSB, al doilea meci din acest sezon fără Tănase și Man! Când s-a întâmplat ultima dată

20.02.2021 | 16:34
FCSB al doilea meci din acest sezon fara Tanase si Man Cand sa intamplat ultima data
ADVERTISEMENT

Pentru a doua oară în acest sezon, la întâlnirea împotriva Chindiei Târgoviște, FCSB va juca fără Florin Tănase, suspendat, și Dennis Man, transferat în această iarnă la Parma.

Căpitanul a încasat al patrulea cartonaș galben în actuala ediție din Liga 1 la meciul pierdut cu Hermannstadt și astfel va lipsi din echipa de start a lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Man a fost protagonistul celui mai important transfer al unui jucător din campionatul intern, dar el a prins minute puține după transferul la Parma, în ciuda faptului că italienii au plătit o sumă importantă pentru aducerea sa.

FCSB a jucat ultima dată fără Tănase și Man la partida cu Slovan Liberec

O singură dată s-a mai întâmplat ca FCSB să nu îi aibă în teren pe Florin Tănase și Dennis Man, aceștia lipsind de la întâlnirea cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, fiind infectați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Se știe că roș-albaștrii au pierdut acel meci cu 0-2, dar au folosit o formulă de echipă inedită în care li-au găsit locul mai mulți puși sau fotbaliști aduși cu doar o zi, două înaintea întâlnirii.

În plus, antrenorul Toni Petrea mai are și alte probleme de lot înaintea duelului împotriva Chindiei Târgoviște. Tehnicianul a precizat că Olimpiu Moruțan și Ionuț Panțîru au suferit accidentări ușoare la antrenamente și sunt incerți pentru întâlnirea care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Zilele lui Ante Vukusic la FCSB par a fi numărate, după ce a apărut informația că Gigi Becali îl vrea afară din echipă. Croatul nu a prins lotul la deplasarea din ultima etapă, la Mediaș, acolo unde FCSB a pierdut cu Hermannstadt.

Adrian Cojocaru este alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște. ”Fluierașul” gălățean nu îi provoacă amintiri plăcute liderului, astfel că delegarea este una surprinzătoare, având în vedere reproșurile roș-albaștrilor din această săptămână.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi a ieșit și el la atac și a spus că își dorește un meci arbitrat corect în partida pe care echipa sa o are împotriva FCSB-ului în campionat. Chindia nu a mai câștigat un meci în Liga 1 de la finalul lunii ianuarie, dar târgoviștenii încă au șanse reale să intre în premieră în play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia: 1,44 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT