Fotbal international

FCSB, înfrângere ruşinoasă pe teren propriu! Calificare cu emoţii în turul 3. VIDEO

01.08.2019 | 23:23
FCSB infrangere rusinoasa pe teren propriu Calificare cu emotii in turul 3 VIDEO

FCSB s-a calificat cu emoții în turul trei preliminar al Europa league, după ce a fost învinsă la Giurgiu cu 3-2 de Alashkert, în manșa secundă a competiției. După ce au fost învinși acasă cu 3-0, armenii au condus cu 3-1 la retur și au fost aproape de o mare surpriză. La retur, pentru ”roș-albaștrii” au marcat Tănase (10 penalty) și Coman (59), în timp ce pentru Alashkert au înscris Marmentini (23, 28 penalty) și Galvao (45).

FCSB – Alashkert 2-3 din Europa League se joaca azi, 1 august 2019 21:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Echipele de start:
FCSB: Vlad – Belu, Bălașa, Filip, Stan –  Vînă, Cristea, Oaidă – Popescu, Tănase, Moutinho
Alashkert: Cancarevic – Voskanyan, Mkoyan, Ishkhanyan, Voskanyan – Hayrapetyan, Galvao, Grigoryan – Andrade, Marmentini, Nenadovic

FCSB – Alashkert  2-3

FCSB FCSB
1 august 2019 21:30
2-3 (1-3)
Alashkert Alashkert

Comentariul LIVE FCSB – Alashkert 2 -3

  • 23:21:13
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 2 minute
  • 58:23
    GOOOOOOOL! Inscrie Coman, Florinel pentru gazde ! Scorul devine 2-3
  • 22:34:10
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 22:18:55
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 3 minute
  • 44:02
    GOOOOOOOL! Inscrie Galvao, Tiago pentru oaspeţi ! Scorul devine 1-3
  • 27:23
    GOOOOOOOL! Inscrie Marmentini, Gustavo pentru oaspeţi ! Scorul devine 1-2
  • 26:24
    PENALTY PENTRU !
  • 22:50
    GOOOOOOOL! Inscrie Marmentini, Gustavo pentru oaspeţi ! Scorul devine 1-1
  • 9:25
    GOOOOOOOL! Inscrie Tanase, Florin pentru gazde ! Scorul devine 1-0
  • 9:00
    PENALTY PENTRU !

Urmarește Live Score meciul FCSB – Alashkert, din Europa League. Meciul are loc pe 1 august 2019 21:30. Toate informațiile despre FCSB – Alashkert sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

FCSB – Alashkert, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre FCSB și Alashkert și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre FCSB şi Alashkert se dispută pe stadionul Stadionul Marin Anastasovici, cu o capacitate de 
8500.

  • Alashkert Alashkert
    Europa League
    25 iulie 2019 20:00
    0-3
    FCSB FCSB

După ce a câștigat manșa tur cu 3-0, FCSB mai are de îndeplinit o simplă formalitate la returul cu echipa din Armenia. FCSB – Alashkert se dispută joi, de la ora 21:30, în direct pe Pro TV și LIVE VIDEO pe FANATIK, în turul 2 preliminar din Europa League.

FCSB – Alashkert LIVE VIDEO turul 2 preliminar Europa League

Deplasarea din Armenia nu a reprezentat însă un succes total pentru roș-albaștri. Cu Lucian Filip și Ovidiu Popescu în postura de fundași laterali, FCSB nu s-a descurcat deloc grozav în prima repriză, una dominată de armeni. Echipa lui Bogdan Andone a arătat mult mai bine după pauză, când a marcat de trei ori, prin Tănase (60), Cristea (68) și Coman (82).

Per total, FCSB are un început excelent de an. Până la victoria 3-0 din Armenia, roș-albaștrii bifaseră trei victorii și un rezultat de egalitate. Au câștigat fără emoții dubla cu Milsami din primul tur preliminar al Europa League, iar între cele două dispute cu moldovenii s-au impus cu 4-3 împotriva lui Hermannstadt, în prima etapă din Liga 1. Nu au strălucit în fieful lui Sepsi, acolo unde au remizat 0-0, cu puține ocazii de gol.

FCSB are un start bun de sezon
FCSB are un start bun de sezon

FCSB știe cu cine va juca în următorul tur

FCSB își cunoaște deja posibila adversară din turul 3 preliminar al Europa League. Se va alege dintre Mlada Boleslav și Ordabasy, returul din Kazahstan urmând a porni de la 1-1. Indiferent de echipa care va reuși să se califice, FCSB va avea prima șansă la calificare. Nu este clar încă dacă echipa patronată de Gigi Becali va fi cap de serie și în play-off, fază în care a fost eliminată în urmă cu un an de către Rapid Viena.

O nouă ratare a prezenței în grupele Europa League ar reprezenta un adevărat dezastru financiar pentru FCSB, care are probleme tot mai mari la nivel juridic, clubul pierzând marca și palmaresul din perioada 1947-2003 în favoarea CSA. Mai mult, de patru ani, FCSB încheie mereu sezonul din Liga 1 pe locul 2, astfel că drumul spre Liga Campionilor nici nu a mai putut fi atins.

De notat faptul că FCSB a evoluat luni în campionat cu Botoșani înaintea returului cu Alashkert.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI FCSB – ALASHKERT!