Fotbal intern

FCSB, amendă de 30.000 de lei după meciul cu Dinamo din Cupa României! Au încălcat protocolul Covid-19

06.08.2020 | 21:17
FCSB amenda de 30000 de lei dupa meciul cu Dinamo din Cupa Romaniei Au incalcat protocolul Covid19
ADVERTISEMENT

Clubul FCSB a fost amendat cu 30.000 de lei după meciul retur cu Dinamo București din semifinalele Cupei României.

”Roș-albaștrii” au învins Dinamo, scor 1-0, în returul din Cupa României, într-un meci care s-a disputat pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

FCSB a trecut de Dinamo în semifinale cu scorul general de 4-0, iar apoi a câștigat trofeul după ce a învins în finală pe Sepsi OSK, scor 1-0.

Amendă de 30.000 de lei pentru FCSB

Însă, acum FCSB plătește decontul după semifinala retur cu Dinamo și este nevoită să achite o amendă de 30.000 de lei, deoarece nu a respectat protocolul stabilit de FRF și autorități cu privire la evitarea răspândirii virusului care provoacă Covid-19.

ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină şi Etică a Federației Române de Fotbal a decis ca gruparea FCSB să fie penalizată cu 30.00 de lei pentru încălcarea Protocolului de reluare a competiţiilor la meciul cu Dinamo, din Cupa României.

”În baza Protocolului de reluare a competiţiilor sezonul 2019 -2020 – Capitolul VIII punctul 15, Fotbal Club FCSB SA se sancţionează cu penalitate de 30.000 lei”, se arată pe site-ul FRF.

ADVERTISEMENT

Conform punctului menţionat în decizia FRF,  ”permiterea accesului în zona vestiarelor a unor persoane care nu se afla pe lista stabilită de clubul organizator sau care nu deţin documente de acces (ID-uri/legitimatii eliberate de clubul organizator)” se penalizează cu 30.000 de lei.

Sezonul din Casa Pariurilor Liga 1 s-a încheiat pe data de 5 august, iar două zile mai târziu, FCSB se reunește sub comanda lui Toni Petrea și Thomas Neubert. Roș-albaștrii au avut ceva mai multă vacanță decât celelalte echipe, în condițiile în care meciul cu Astra nu s-a mai disputat din cauza cazurilor Covid-19.

ADVERTISEMENT

FCSB va avea la dispoziție fix două săptămâni de pregătire înainte de debutul noului sezon în care vor să șteargă impresia modestă pe care au lăsat-o în acest campionat. Totuși, roș-albaștrii au câștigat Cupa României și au mai îndulcit “amarul” îndurat de fani în campionat.

ADVERTISEMENT