Fotbal intern

FCSB, ameninţată de U Craiova înaintea derby-ului din play-off: “Un egal nu ar fi acceptabil”

27.04.2021 | 15:01
FCSB amenintata de U Craiova inaintea derbyului din playoff Un egal nu ar fi acceptabil
ADVERTISEMENT

După ce a relansat lupta pentru titlu în Liga 1 cu victoria obținută la Cluj, contra CFR-ului, scor 2-1, Universitatea Craiova se pregătește să producă surpriza și în derby-ul cu FCSB.

Un egal nu ar fi acceptabil. Trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm, este mesajul răzbunător transmis de Marius Constantin înaintea partidei programate joi, 29 aprilie, la 19:45.

ADVERTISEMENT

Deși au un singur fundaș central valid în lot, după accidentările suferite de Paul Papp, respectiv Acka și suspendarea lui Mihai Bălașa, trupa lui Marinos Ouzounidis vrea cu orice preț să profite de forma slabă a roș-albaștrilor și să se apropie la doar două puncte de primul loc.

U Craiova i-a pus gând rău FCSB-ului înaintea meciului direct

Pentru noi este un meci ca oricare altul, cu diferenţa că FCSB este în faţa noastră şi dacă o să reuşim să câştigăm ne-am apropia la două puncte şi asta ne-ar da şi mai mari speranţe pentru ce ne-am propus.

ADVERTISEMENT

Curaj aveam, dar victoria de la Cluj ne-a oferit mai multă speranţă, acum putem să sperăm mai mult. În această luptă la titlu contează mai mulţi factori, iar pentru noi ar conta să avem cât mai mulţi jucători la dispoziţie, pentru că jucăm foarte multe meciuri într-un timp relativ scurt şi avem nevoie de toată lumea.

Echipa care va avea cât mai puţine indisponibilităţi va avea o şansă mai mare. Acesta este programul şi trebuie să ne adaptăm. Nu trebuie să ne acordăm alibiuri, când vine ora meciului trebuie să intrăm în dreptunghi şi să dăm tot ce avem mai bun.

ADVERTISEMENT

Orice meci ne poate oferi mai multă încredere şi mai multă speranţă, noi trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm. Nici FCSB nu este în cea mai strălucită perioadă şi trebuie să profităm de asta.

Pentru mine nu ar fi acceptabil un egal cu FCSB, dar nu vreau să fac calcule, ne gândim numai la următorul meci şi la victorie. Jocul echipelor din play-off este diferit, cu cele care joacă mai deschis apar mai multe ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

Dacă o echipă se apără, încercăm să-i desfacem, dar sunt ocazii mai puţine. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm toate meciurile până la sfârşit, pentru că este posibil, de ce nu?

Avem o perioadă scurtă de timp, în care trebuie să facem mici sacrificii, să ne gândim că ne putem rezolva tot anul şi să ne bucurăm la final”, a declarat Marius Constantin, fundașul care, la cei 36 de ani ai săi, se poate lăuda cu 34 de prezențe în tricoul alb-albastru și două pase de gol.

Florin Tănase a răbufnit după înfrângerea cu Sepsi: „Dacă vom juca la fel vom mai avea surprize neplăcute”

De cealaltă parte, FCSB încearcă, prin vocea căpitanului Florin Tănase, să strângă rândurile și să facă uitată înfrângerea usturătoare suferită la Giurgiu, scor 1-2, în fața celor de la Sepsi.

Suntem obligați să câștigăm ambele meciuri. Dacă vom juca la fel ca în prima repriză vom mai avea surprize neplăcute”, a avertizat mijlocașul de 26 de ani al roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT