Video. Alibec a înscris, dar FCSB a fost învinsă de Chiajna

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
24/03/2018, 10:20
Video. Alibec a înscris, dar FCSB a fost învinsă de Chiajna

Update. Concordia Chiajna – FCSB s-a terminat cu victoria formaţiei din playout-ul Ligii 1 Betano, scor 2-1, deşi Nicolae Dică a trimis pe teren un prim unsprezece format din titularii de la meciurile oficiale. Denis Alibec a deschis scorul în minutul 5, iar pentru Concordia au înscris Albu (45) şi Panait (82).

VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL AMICAL CONCORDIA – FCSB


Update. Iată echipele de start:

Concordia Chiajna: Vitkauskas – Patache, Albu (cpt), Georgescu,  Fota – Prepelita,  Cristescu – Nivaldo, Deaconu, Cioabla –  Batin.

Rezerve: Caparco – Bawab, Babic, Stanica, Panait, Bud, Pena, Marc, Marin

FCSB: Stăncioiu – Bălaşa, Planic, Momcilovic, Morais – Popescu, Filip – C. Tănase, F. Tănase, Teixeira – Alibec

Rezerve: Lupescu, Larie, Gnohere, Pacionel, Jorge, Stoica, Găman, Dumitru, Mitrov, Dinu


Update. FCSB se va deplasa la Chiajna, azi, de la ora 13.00, pentru a disputa un meci amical împotriva Concordiei. Poţi vedea aici meciul ONLINE!


Nicolae Dică doreşte ca jucătorii săi să rămână concentraţi la meciurile care vor urma în playoff-ul Ligii 1 Betano şi a profitat din plin de pauza competiţională datorată partidelor pe care naţionala României le va juca împotriva Israelului şi Suediei.

Astfel, FCSB va juca un meci amical împotriva Concordiei Chiajna, echipă din playout-ul Ligii 1 Betano, sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul central din Chiajna. Mai mult, oficialii echipei din Ilfov au decis să lase intrarea liberă pentru suporterii care vor să participe.

“Accesul spectatorilor este liber!”

“Sâmbătă, de la ora 13:00, amical cu FCSB. Formaţia noastră va întâlni FCSB într-o partidă amicală programată pe ”centralul” din Chiajna, sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 13:00. Accesul spectatorilor este liber”, apare pe pagina de Facebook a ilfovenilor. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×