Sport

Florin Tănase nu a jucat în FCSB – CS Mioveni, singurul amical al iernii pentru echipa lui Toni Petrea. Rezultat dezamăgitor. Video

FCSB a anunțat unde va putea fi urmărită prima partidă amicală a roș-albaștrilor din această iarnă, cea cu CS Mioveni, care va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00.
15.01.2022 | 13:45
Florin Tanase nu a jucat in FCSB  CS Mioveni singurul amical al iernii pentru echipa lui Toni Petrea Rezultat dezamagitor Video
ADVERTISEMENT
15-01-2022
10:07

FCSB - CS Mioveni. Final de meci

FCSB – CS Mioveni 0-0

Min. 90: Final de meci!

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45. Scor surpriză la pauză! CS Mioveni reușește să-i țină piept FCSB-ului și intră la pauză cu scorul de 0-0.

Min. 1. A început meciul!


Echipa de start FCSB: 99 Andrei Vlad – 23 Ovidiu Popescu, 17 Iulian Cristea, 4 Andrei Miron, 6 Denis Haruț – 8 Adrian Șut – 26 Răzvan Oaidă, 27 Darius Olaru (cpt) – 9 Octavian Popescu, 28 Claudiu Keșeru, 7 Florinel Coman. 

FCSB se va duela cu CS Mioveni în prima și singura partidă amicală din această iarnă. Băieții lui Toni Petrea trebuie să fie sută la sută pregătiți, în momentul în care se va relua sezonul competițional, deoarece prima adversară a acestora va fi campioana CFR Cluj.

FCSB, amical cu CS Mioveni înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Printr-un comunicat oficial, FCSB a anunțat că partida amicală cu CS Mioveni, care va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, va putea fi urmărită pe canalul de YouTube FCSB TV.

ADVERTISEMENT

Meciul de sâmbătă se va desfășura fără spectatori, în incinta Centrului Național de Fotbal Buftea.

„FCSB va disputa sâmbătă, începând cu ora 12:00, o partidă amicală în compania celor de la CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Jocul se va desfășura fără spectatori, în incinta Centrului Național de Fotbal Buftea și va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

FCSB nu face transferuri în această iarnă

Șansele ca FCSB să transfere vreun jucător, în această iarnă, sunt mici, având în vedere că patronul Gigi Becali a anunțat că nu mai vrea să investească în fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, formația bucureșteană s-a despărțit de Constantin Budescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Gigi Becali a decis să scape de „Magician” din cauza evoluțiilor nesatisfăcătoare, dar și a salariului lunar care se ridica la 20.000 de euro.

„Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul.

ADVERTISEMENT

De ce a plecat, nu știu. Dar sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere.

Jucători cu tehnica și viziunea, pe care o are, sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB”, declara Dani Coman, nașul de cununie al lui Constantin Budescu și președintele clubului FC Hermannstadt, zilele trecute, pentru FANATIK, despre plecarea timpurie a lui Budescu de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,95 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT