Sport

FCSB – FC Sfântul Gheorghe 6-0, în primul amical al verii. Galop de sănătate pentru „roș-albaștri”. Video

FCSB a început seria meciurilor amicale din această vară împotriva formației FC Sfântul Gheorghe din Republica Moldova. Întâlnirea s-a terminat cu scorul de 6-0 în favoarea echipei lui Toni Petrea
29.06.2022 | 18:30
FCSB  FC Sfantul Gheorghe 60 in primul amical al verii Galop de sanatate pentru rosalbastri Video
FCSB începe seria meciurilor amicale din această vară împotriva formației FC Sfântu Gheorghe din Republica Moldova. Întâlnirea va avea loc miercuri, de la ora 18:00, la baza de pregătire de la Berceni. Sursă foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT
29-06-2022
14:42

FCSB - FC Sfântul Gheorghe 6-0 (Șut 7, Cordea 9, I. Stoica 28, Dumiter 57 pen., 90+2, Mamut 90)

La baza de pregătire de la Berceni, FCSB a întâlnit în primul meci amical al verii echipa FC Sfântul Gheorghe din Republica Moldova, de care a trecut cu un categoric 6-0.

Min. 90+2: GOOOL FCSB! Dumiter scapă singur cu portarul și înscrie cu un șut plasat.

Min. 90: GOOOL FCSB! După un șut în bară al celor de la FCSB, mingea a ajuns la Mamut, care a reluat în plasă din 6 metri.

Min. 57: GOOOL FCSB! Dumiter transformă fără emoții un penalty.

FCSB în repriza secundă: Ducan – V. Crețu, Lixandru, Fl. Achim, S. Șerban – M. Tănasă, Edjouma, Perianu, Oaidă – Mamut, Dumiter.

Min. 28: GOOOL FCSB! Ianis Stoica reia cu capul în plasă după o centrare a  lui Florinel Coman.

Min. 9: GOOOL FCSB! Cordea șutează de la marginea careului și portarul Calancea scapă mingea în plasă.

Min. 7: GOOOL FCSB! Florinel Coman execută o lovitură liberă de pe partea stângă și Șut reia cu capul în plasă din 6 metri.

Dintre noile achiziții ale verii, Dawa este titular în echipa antrenată de Toni Petrea, în timp ce Bouhenna, care azi a împlinit 31 de ani, nu face parte din lot.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Șuteu – Șut – Tănase, Musi – Cordea, I. Stoica, Coman. Rezerve: Ducan – V. Crețu, Dumiter, M. Tănasă, Lixandru, Edjouma, Achim, Perianu, Oaidă, Mamut, Șerban. Antrenor: Anton Petrea

”Roş-albaştrii” au decis în acest an să renunțe la a se mai pregăti în străinătate și vor rămâne toată vara în țară, urmând să joace patru partide de verificare până la reluarea campionatului.

FCSB, start în amicale cu FC Sfântul Gheorghe

Primul meci amical pentru FCSB în această vară va avea loc de la ora 18:00, la baza de la Berceni împotriva formației FC Sfântul Gheorghe, ocupanta locului 4 în ultima ediție a campionatului din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Partida va fi transmisă în direct pe canalele online FCSB TV și FRF TV, dar va putea fi urmărită și pe FANATIK.RO. Fanii vicecampioanei României vor putea urmări astfel unde se află cu pregătirea elevii lui Toni Petrea.

De asemenea, este o bună ocazie de a vedea la lucru noile achiziții făcute de Gigi Becali în această vară, Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna, ambele anunțat în exclusivitate de FANATIK, dar și jucătorii reveniți la echipă după împrumuturi.

ADVERTISEMENT

FCSB caută titlul și grupele Conference League

De la începutul acestei săptămâni, la antrenamentele echipei au revenit și internaționalii pe care Edi Iordănescu i-a convocat pentru cvadrupla din Liga Națiunilor.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florin Tănase s-a prezentat la bază încă de săptămâna trecută, iar, începând de luni au sosit atât Octavian Popescu, Darius Olaru, Ștefan Târnovanu, cât și accidentatul Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

FCSB are două obiective clare pentru sezonul 2022-2023, să câștige campionatul și să se califice în grupele UEFA Conference League. Echipa antrenată în prezent de Toni Petrea n-a mai luat titlul din 2015 și n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din anul 2017.

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a dezvăluit în ce sistem vor juca roș-albaștrii, cu speranța că nu vor mai rata obiectivele. Oficialul ”roș-albaștrilor” crede că echipa ar fi mai puternică dacă în fața apărării ar fi folosiți Șut și Edjouma.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a dat cărțile pe față în privința plecării lui Vali Gheorghe de la FCSB, explicând că acesta nu ar fi prins multe meciuri în următorul sezon și a anunțat că există deja tratative pentru aducerea unui înlocuitor, un fotbalist român de picior drept, din străinătate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: