Sport

FCSB, victorie în ultimul amical înainte de startul sezonului! Florinel Coman a făcut diferenţa la Galaţi

FCSB joacă ultimul meci amical înainte de startul Superligii împotriva Oțelului Galați, formație proaspăt promovată în eșalonul secund. FANATIK vă pune la dispoziție toate informațiile despre partidă.
09.07.2022 | 09:30
FCSB victorie in ultimul amical inainte de startul sezonului Florinel Coman a facut diferenta la Galati
FCSB, amical cu Oțelul înainte de startul SuperLigii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-07-2022
17:00

LIVE Oţelul Galaţi - FCSB 0-1 se joacă acum

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min. 90: Final de partidă! FCSB câștigă ultimul amical înaintea startului noului sezon al SuperLigii.

Min. 66: GOOOL FCSB! Florinel Coman marchează cu un șut la vinclu din interiorul careului, după o pasă a lui Pantea.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Oțelul Galați – FCSB 0-0 la pauză.

Min. 42: Florinel Coman are cea mai mare ocazie a partidei. Mijlocașul aflat în poziție singur cu portarul șutează în Dur-Bozoancă.

Min. 28: Căpitanul Florin Tănase a fost în mod surprinzător înlocuit cu Ianis Stoica. Golgheterul FCSB a acuzat probleme fizice.

Min. 1: A început amicalul Oţelul Galaţi – FCSB.

09-07-2022
16:34

Primul "11" al FCSB-ului și al celor de la Oţelul Galaţi

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Lixandru, Radunovic – Olaru, Edjouma, Tavi Popescu – A. Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman.

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Șut, Stoica, Dumiter, Fl. Achim, Oaidă, Pantea, Musi, Mamut, S. Șerban. Antrenor: Toni Petrea.

Oțelul Galați: Dur Bozoancă – Farcaș, Yabre, Adăscăliței, Nedelea – Neagu, Jardan, Cîrjan, Kip, Cisotti, Nica.

Rezerve: Pop – Rus, Cireș, Sîrghi, Mitoi, Mabussi, Maxim, Gorovei, Berisha.

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Vicecampioana României a câștigat până acum toate meciurile amicale de vară și vrea să aibă un final pe măsură, pentru ca jucătorii să pornească noul sezon cu un moral bun.

FCSB, amical cu Oțelul înainte de startul SuperLigii

FCSB va juca ultimul amical al verii contra Oțelului Galați sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:00, partida urmând să fie transmisă la TV ProArena, dar și pe canalul oficial de YouTube al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

În primele trei meciuri amicale jucate în această vară, FCSB s-a impus în fața lui FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, împotriva Zimbrului Chișinău, scor 6-1 și în duelul cu CS Mioveni, scor 1-0.

Partida se va desfășura pe stadionul din Galați, formație condusă de Dorinel Munteanu, același antrenor care a reușit să câștige titlul la Galați și să ducă echipa în UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

MM Stoica își dorește să promoveze puștii FCSB-ului în echipa de start

MM Stoica a vorbit despre rețeta financiară a FCSB-ului, recunoscând că este mai interesat ca puștii echipei să promoveze în echipa de start în detrimentul titlului:

„Fără niciun fel de emoție, aș vrea să jucăm cu Pantea, Musi, Tavi Popescu și Ianis Stoica toți titulari, chiar dacă pierdem campionatul.

ADVERTISEMENT

E mai bine să crească alături de cei experimentați și e greu cu CFR, pentru că acolo sunt doar jucători experimentați. E vorba despre o gândire financiară, pentru că asta e o rețetă”.

„Eu am mai spus, în Franța existau două echipe cu buget 60-70 de milioane, adică PSG și Marseille, a venit pe urmă Lyon cu buget de 100 de milioane de euro și a luat campionatul de șapte ori la rând.

ADVERTISEMENT

A venit după PSG și a pus monopol. City în Anglia nu reprezenta nimic… banii fac legea peste tot. Că s-a întâmplat Leicester să câștige, s-a întâmplat, nu o să se mai întâmple în viitor.

Oricum nu poți lua campionatul când CFR Cluj are un buget mai mult decât dublu. Varga spunea că plătea 1,5 milioane de euro pe lună pentru echipă.

Atât timp o echipă cheltuie peste 20 de milioane de euro și îl are pe Dan Petrescu antrenor, e greu ca altcineva să ia campionatul. Noi poate nu ne permitem nici 10 milioane”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT