Sport

Gloria Buzău – FCSB 1-5. Ultimul meci amical înainte de startul sezonului. Vicecampioana, cinci victorii din cinci în pregătiri

FCSB a câștigat și ultimul meci amical al verii. Echipa lui Todoran s-a impus la Buzău, scor 5-1. A fost a cincea victorie a roș-albaștrilor din pregătiri.
09.07.2021 | 21:25
Gloria Buzau  FCSB 15 Ultimul meci amical inainte de startul sezonului Vicecampioana cinci victorii din cinci in pregatiri
ADVERTISEMENT
09-07-2021
16:33

Gloria Buzău - FCSB 1-5 în ultimul amical din această vară

  • Gloria Buzău – FCSB 1-5 (Ciobanu 21-pen. / Oaidă 4, Musi 70, Vucur 71, Dumitru 74, Vînă 88-pen.) – VEZI VIDEO

FINAL DE MECI!!! Victorii pe linie în meciurile amicale pentru FCSB! Înainte de Gloria Buzău, echipa lui Dinu Todoran le-a mai învins pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu (5-1), Concordia Chiajna (4-1), Chindia Târgoviște (3-1) și CS Mioveni (1-0).

Min. 88 – GOOOL FCSB!!! Ionuț Vînă face 5-1 dintr-un penalty obținut de Cristi Dumitru!

Min. 74 – GOOOL FCSB!!! Cristi Dumitru împinge mingea în poartă după o respingere a portarului Stoian.

Min. 71 – GOOL FCSB!!! Stipe Vucur marchează după o bâlbâială în careul gazdelor.

Min. 70 – GOOOL FCSB!!! Vicecampioana preia conducerea după reușita lui Alexandru Musi, fotbalist care are doar 16 ani.

Min. 60 – Probleme pentru Dinu Todoran! Faultat de un adversar, Darius Olaru s-a lovit din nou în zona umărului și a fost înlocuit. La începutul acestui an, mijlocașul a lipsit o lună din cauza unei accidentări similare.

Min. 46 – La FCSB au intrat pe teren Straton,Ondrasek, Radunovic, Vali Crețu și Iulian Cristea. Au ieșit Vlad, Alex Crețu, Haruț, Oaidă și Cordea.

Min. 45 – Ocazie pentru FCSB! Darius Olaru intră cu mingea în careu, este doborât evident de fundașii Gloriei Buzău, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 21 – GOOOL GLORIA BUZĂU!!! Ciobanu restabilește egalitatea de la punctul cu var!

Min. 20 – PENALTY PENTRU BUZĂU!!! Cordea, folosit pe postul de fundaș stânga, comite fault în careul lui Vlad!

Min. 4 – GOOOL FCSB!!! Oaidă înscrie din pasa lui Olimpiu Moruțan după o gafă a portarului Stoian! E al patrulea gol al mijlocașului în această vară.

Min. 1 – A început meciul!

09-07-2021
16:11

Mihai Pintilii își dorește ca Florin Tănase să plece de la FCSB

Mihai Pintilii a vorbit înaintea amicalului dintre FC Buzău și FCSB. Antrenorul secund al vicecampioanei României speră ca Florin Tănase să plece în această vară de la echipă, deși, anul trecut a fost cel mai bun marcator din Liga 1.

„E un amical foarte bine venit, le mulțumim celor de la Gloria Buzău, e de bun augur. Referitor la transferul lui Tănase, să dea Dumnezeu, e spre binele lui, Tănase și-a făcut treaba la FCSB, dar nu depinde de mine dacă pleacă sau nu. Totul se va da în play-off, acolo se dă lupta la campionat ca întotdeauna”, a declarat Mihai Pintilii la Pro X, înaintea amicalului cu Buzău.

09-07-2021
15:58

FCSB, echipa de start pentru meciul cu Gloria Buzău

Dinu Todoran a ales cei 11 titulari pentru ultimul amical al verii, cu Gloria Buzău. Crețu și Vucur fac cuplu în centrul defensivei, în timp ce Ondrasek e pe banca de rezerve.

FCSB: Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Cordea – Ov. Popescu, Oaidă, Olaru – Moruțan, Tănase(c), Oct. Popescu; Rezerve: Straton – V. Crețu, Ondrasek, Cristea, Stoica, Vînă, Dumitru, Perianu, Musi, Radunovic; Antrenor: Dinu Todoran.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial)

”Roș-albaștrii” au înregistrat patru victorii în tot atâtea partide de verificare pe care le-au susținut în această vară și par pregătiți pentru lupta la titlu.

La ultimul amical, cel cu CS Mioveni, în echipa lui Dinu Todoran a debutat și atacantul ceh Zdenek Ondrasek.

ADVERTISEMENT

Spectatorii vor avea acces la amicalul Gloria Buzău – FCSB

Pentru FCSB urmează un nou meci amical, în deplasare, cu Gloria Buzău și, deși inițial se anunțase că partida se va disputa fără spectatori, în cele din urmă s-a luat decizia ca fanii să aibă acces pe arewna din Crâng.

Conform gsp.ro, la insistențele suporterilor buzoieni autoritățile s-au răzgândit și au permis ca întâlnirera ce va avea loc vineri, 9 iulie, de la ora 19:00, și care va fi transmisă în direct de Pro X, să poată fi urmărită din stadion de 5.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Biletele vor fi puse în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 10:00. Un tichet la peluză costă 5 lei, iar unul la tribune se va vinde la 10 lei.

Cum se poate merge la meciul de la Buzău

Fanii care vor dori să asiste la amicalul Gloria Buzău – FCSB trebuie să respecte protocolul sanitar în vigoare. Astfel, pe stadion vor putea intra doar persoanele vaccinate împotriva Covid-19 și au 10 zile de la finalizarea schemei complete.

ADVERTISEMENT

De asmenea, la meci pot asista și cei care au un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore cu răspuns negativ și cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu Covid-19.

În cele patru partide amicale disputate până acum în această pauză competițiuonală, FCSB a înregistrat următoarele rezultate: 5-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 4-1 cu Concordia Chiajna, 3-1 cu Chindia Târgoviște și 1-0 cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Nedelcu a renunțat la bani pentru a pleca de la FCSB

FCSB se va despărți în această vară de Dragoș Nedelcu, care va fi împrumutat un sezon la formația Fortuna Dusseldorf din liga a doua germană, nemții având opțiune de cumpărare de un milion de euro.

FANATIK a aflat că pentru a pleca de la FCSB, Dragoș Nedelcu a făcut un sacrificiu financiar. La viitoarea sa echipă, ”închizătorul”, care poate evolua și pe postul de fundaș central, va avea un salariu de 12 mii de euro pe lună, cu trei mii de euro mai puțin decât primea de la Gigi Becali.

Un alt jucător care a plecat de la ”roș-albaștri” este Alexandru Pantea. Fundașul lateral căruia Gigi Becali îi prevede un viitor strălucit va evolua sub formă de împrumut la FC Hermannstadt. Patronul FCSB-ului a luat această decizie din dorința de a-i oferi tânărului de 17 ani ocazia să capete experiență în eșalonul secund.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,40 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: