Fotbal intern

FCSB, amical de lux în cantonamentul din Spania! Joacă împotriva lui Dinamo Kiev

02.01.2019 | 16:42
FCSB amical de lux in cantonamentul din Spania Joaca impotriva lui Dinamo Kiev

Echipa FCSB va juca un amical de lux în cantonamentul pe care îl va efectua în această iarnă în Spania. Vicecampioana Ligii 1 Betano se va pregăti pentru partea a doua a sezonului în Peninsula Iberică, acest urmând a fi primul contact cu jucătorii pentru noul antrenor Mihai Teja.

Fostul tehnician de la Gaz Metan Mediaș a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferință de presă ținută la finalul anului 2018. El l-a înlocuit pe Nicolae Dică, care s-a despărțit de gruparea finanțată de Gigi Becali după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj. Numirea lui Mihai Teja nu a fost pe placul tuturor, iar nepotul finanțatorului, Lucian Becali, a avut o atitudine critică la adresa tehnicianului. Gigi Becali i-a răspuns imediat acestuia în termeni foarte duri.

Lucian Filip în duel pentru balon cu Diego Fabbrini în meciul FC Botoșani - FCSB
Lucian Filip în duel pentru balon cu Diego Fabbrini în meciul FC Botoșani – FCSB

FCSB, amical de lux în cantonamentul din Spania

În încercarea de a lupta cu ardelenii pentru titlul de campioană în Liga 1 Betano, FCSB și-a stabilit cantonamentul de iarnă în Spania, iar unul dintre meciurile amicale pe care le va juca acolo va fi împotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev. Întâlnirea este programată la 23 ianuarie.

După disputarea a 21 de etape, FCSB se află pe locul secund în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 40 de puncte, cu șase mai puține decât liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Dinamo Kiev se află tot pe poziția a doua în Ucraina, fiind la șapte puncte în urma marii rivale Șahtior Donețk. În schimb, formația din capitala Ucrainei au câștigat grupa din Europa League și va juca în 16-imile de finală cu echipa elenă Olympiakos Pireu.

La finalul anului 2018, directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj cu dorințele pe care le are pentru 2019: “Să uităm urgent 2018 şi să avem un 2019 cu posesie, trofee şi grupe! (pentru stelişti). Pentru antistelişti: sănătate, HD, 4K”.

Tags: