Sport

FCSB, analizată în studio: „Rezultatele depind de el“ / „Domnul Toni e un secund excepţional“

FCSB a fost analizată în platourile TV, iar Gabi Balint și Ion Crăciunescu au spus ce i-a lipsit vicecampioanei României la meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-1.
19.07.2022 | 21:11
FCSB analizata in studio Rezultatele depind de el  Domnul Toni e un secund exceptional
FCSB, analizată în studiourile TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Între timp, problemele la FCSB s-au intensificat, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că un jucător al „roș-albaștrilor” și-a înjurat antrenorii la un antrenament.

FCSB, analizată în studiourile TV

Ion Crăciunescu și Gabi Balint au analizat primul meci al sezonului pentru FCSB, vorbind despre lipsa ideilor de la mijlocul terenului al fotbaliștilor, despre Florin Tănase, dar și despre lipsa unui antrenor.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a schimbat nimic la FCSB, lucrurile merg bine și de-asta nu schimbi nimic. Tănase e liderul echipei. El nu a reușit să plece, deși e titular an de an, e golgheter în doi ani.

E un jucător bun, cred că se simte prost pentru că nu a plecat de la echipă. Rezultatele FCSB-ului depind de el, nu mai e o întâmplare.

ADVERTISEMENT

FCSB depinde mereu de el. A scos penalty și l-a transformat și acum în prima etapă”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Toni Petrea e un secund excepțional!”

Ion Crăciunescu a vorbit despre banca tehnică a vicecampioanei României și consideră că acolo este marea problemă a FCSB-ului, fiind de părere că Toni Petrea este doar un antrenor secund bun.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru este de părere că Gigi Becali greșește când face doar ce dorește la echipa sa, explicând că pierde mai mulți bani decât ar câștiga prin luarea unor decizii fără consultare.

„Eu cred că hiba mare la FCSB e pe banca tehnică. Domnul Toni cred că e un secund excepțional, dar trebuie mai mult acolo.

ADVERTISEMENT

Patronul face ce vrea pe banii lui, dar el pierde cel mai mult. Jucătorii nu au traseul pe care ar trebui să-l aibă. A fost roșu direct la Sorin Șerban. FCSB a avut un penalty clar pe care nu l-a primit la acel henț în careu”, a mai spus Ion Crăciunescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT