Sport

FCSB – Anderlecht 0-0, în etapa 2 din Grupa B Conference League 2022. “Roş-albaştrii” obţin primul punct! Cordea putea aduce victoria pe final

Vezi LIVE fazele video din FCSB - Anderlecht, in etapa 2 din grupa B a Conference League 2022. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.
15.09.2022 | 23:48
FCSB  Anderlecht 00 in etapa 2 din Grupa B Conference League 2022 Rosalbastrii obtin primul punct Cordea putea aduce victoria pe final
FCSB şi Anderlecht au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa 2 a Grupei B Conference League (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
15-09-2022
20:54

FINAL: FCSB - Anderlecht 0-0

FCSB şi Anderlecht au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa 2 a Grupei B Conference League. Ambele echipe au ratat câte o ocazie uriaşă, întâi belgienii prin Fabio Silva, apoi, pe finalul meciului, Andrei Cordea a trecut pe lângă deschiderea de scor.

Este primul punct obţinutde FCSB în Grupa B din Conference League 2022 şi ocupă locul 3, cu 1 punct. Silkeborg este ultima, fără niciun punct. Anderlecht e pe 2, cu 4 puncte, în timp ce West Ham United e lider, după ce a câştigat ambele meciuri.

15-09-2022
20:48

LIVE Min. 84: FCSB -Anderlecht 0-0. Belgienii au cerut penalty

Esposito a căzut, în careu, după un contact cu Vali Creţu. Belgienii au cerut imediat lovitură de la 11 metri.

Arbitrul meciului a lăsat meciul să continue.

15-09-2022
20:37

LIVE Min. 78: FCSB - Anderlecht 0-0. Ocazie uriaşă pentru Cordea

Olaru l-a lansat perfect pe Cordea, care a făcut o cursă de câţiva metri, dar s-a pierdut în faţa porţii.

Mijlocaşul nici nu a tras şi nici nu a reuşit să-i paseze lui Octavian Popescu.

15-09-2022
20:24

LIVE Min. 65: FCSB - Anderlecht 0-0. Încă o ocazie mare pentru belgieni

Arnstad a prins un şut în forţă, de la distanţă, însă Târnovanu a fost din nou la post şi a respins.

Mingea a ajuns la Amuzu, care a trimis mingea pe lângă poartă, dar a fost semnalizat în poziţie de ofsaid.

15-09-2022
20:22

LIVE Min. 57: FCSB - Anderlecht 0-0. Belgienii pun presiune

Rafaelov a prins un şut de la distanţă, însă Târnovanu a fost atent şi a reţinut balonul.

Jucătorii lui Anderlecht pun presiune, dar nu sunt periculoşi la poarta “roş-albaştrilor”.

15-09-2022
19:36

LIVE Min. 33: FCSB - Anderlecht 0-0. Belgienii ratează o ocazie uriaşă

După o incursiune în bandă, Amuzu i-a pasat perfect lui Fabio Silva. Portughezul, din poziţie optimă, a şutat în Târnovanu.

A fost prima mare ocazie a lui Anderlecht.

15-09-2022
19:32

LIVE Min. 29: FCSB - Anderlecht 0-0. Penalty nearcordat pentru gazde

La o minge ajunsă în careul lui Anderlecht, Van Crombrugge a ieşit şi nu a putut să reţină balonul. Lângă portarul belgian se afla Dawa, care a fost faultat.

Arbitrul meciului nu a acordat lovitura de la 11 metri, cu toate că Dawa fusese faultat în careu. În schimb, Darius Olaru a văzut un cartonaş galben pentru proteste.

15-09-2022
19:26

LIVE Min. 19: FCSB - Anderlecht 0-0. Prima ocazie a "roş-albaştrilor"

Malcom Edjouma a şutat din marginea careului, dar Van Crombrugge a reuşit să respingă în corner.

Startul de meci este unul echilibrat.

15-09-2022
19:00

LIVE Min. 1: FCSB - Anderlecht 0-0. A început meciul

A început meciul dintre FCSB şi Anderlecht din etapa 2 a Grupei B din Conference League.

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

15-09-2022
17:19

FCSB - Anderlecht, ora 22:00. Echipele de start

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Edjouma, Oaidă, Olaru – Miculescu, Rusu, Octavian Popescu. Rezerve: Vlad, Haruț, Coman, Stoica, Dulca, Boboc, Radunovici, Șerban, Radaslavescu, Compagno, Cordea. Antrenor: Nicolae Dică

Anderlecht: Van Crombrugge – Debast, Hoedt, Verthongen – Murillo, Arnstad, Kana, Ashimeru, Amuzu – F. Silva, Refaelov. Rezerve: Coosemans, Delcroix, Ndiaye, Verschaeren, Ishaq, Stroeykens, Sadiki. Antrenor: Felice Mazzu 

Meciul FCSB – Anderlecht are loc joi, 15 septembrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei 2 din grupa B a Conference League. Deși au jucat frumos la Londra timp de mai bine de 60 de minute, conducând cu 1-0, bucureștenii au cedat cu 3-1 în fața lui West Ham. Belgienii s-au impus cu 1-0 acasă în fața danezilor de la Silkeborg, printr-un gol marcat în ultimele zece minute.

Unde se joacă meciul FCSB – Anderlecht

Întâlnirea FCSB – Anderlecht se dispută joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională din capitală, în etapa 2 din grupa B a Conference League. Se anunță din nou o asistență numeroasă, la fel ca la partidele din tururile preliminare, cu Saburtalo Tbilisi, Dunajska Streda și Viking Stavanger. Se estimează că vor fi cel puțin 30.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Asta și pentru că suspendarea UEFA a peluzelor după meciul cu Dunajska Streda, la partida cu Viking, a expirat și tot stadionul este disponibil. Dornic de a da o lovitură financiară Gigi Becali a decis scumpirea biletelor, care costă 50 lei la peluză, 100 de lei la tribuna a doua și 200 de lei la tribuna 1. Mihai Stoica este convins că va fi un stadion arhiplin și o atmosferă de mare meci european.

Cine transmite la TV partida FCSB – Anderlecht

Partida FCSB – Anderlecht se joacă joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, în etapa 2 din grupa B a Conference League, pe Arena Națională din capitală, în etapa 2 din grupa B a Conference League și va fi transmisă în direct și în exclusivitate numai pe canalul PRO TV. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București este o zi frumoasă și destul de călduroasă pentru jumătatea lunii septembrie, maximă de 33 de grade la orele amiezii, dar la ora startului partidei temperatura va coborî până în jurul valorii de 23 de grade, optimă pentru sport. Meciul va fi condus de arbitrul austriac Sebastian Gishmaer, care a fost la centru și la manșa secundă a turului 2 preliminar Conference League Olimpija Ljubljana – Sepsi 2-0, comițând destule erori, toate în favoarea slovenilor.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Anderlecht

La FCSB sunt absențele obișnuie: Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Dumiter și Iulian Cristea. În rest Nicolae Dică se poate baza pe toți jucătorii din lot, dar dintre cei nou veniți singurii care au mari șanse de a intra în formula de start sunt doar fundașul dreapta Radu Boboc și atacantul italian Andrea Compagno. David Miculescu, Marco Dulca sau Eduard Rădăslăvescu vor începe din postura de rezerve.

ADVERTISEMENT

La Anderlecht este multă tensiune. Echipa joacă un fotbal destul de departe de așteptările fanilor, care credeau că venirea pe bancă a lui Felice Mazzu, omul care sezonul trecut a fost aproape de a lua titlul în Belgia cu nou promovata Union Saint Gilloise, va schimba lucrurile în bine, dar realitataea este departe de speranțele lor. În  plus, vor absenta și trei oameni de bază: Angulo, Raman și Trebel.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Anderlecht

Anderlecht este considerată favorită la victorie la cotă de 2,20. Dacă FCSB va reuși un meci bun și să obțină victoria atunci cota va fi de 3,40. Un gol marcat de bucureșteni valorează cota de 1,45. Over 1,5 goluri este destul de posibil, dovadă și cota de 1,33. Șansă dublă 1X are iarăși o valoare foarte bună și merită încercată: 1,75.

ADVERTISEMENT