Fotbal intern

FCSB, antrenament prin videoconferință. Cum se pregătesc Man, Coman sau Tănase. Video

17.04.2020 | 21:10
FCSB antrenament prin videoconferinta Cum se pregatesc Man Coman sau Tanase Video
ADVERTISEMENT

FCSB a publicat, pe contul oficial de Facebook, un material video în care sunt prezentate ședințele de pregătire realizate de jucători, sub supravegherea lui Bogdan Vintilă și a preparatorului fizic, prin intermediul videoconferinței.

FCSB, antrenament prin videoconferință

Pandemia de coronavirus a suspendat activitățile fotbalistice de pe teritoriul României, iar jucătorii au fost nevoiți să improvizeze ședințe de pregătire, la domiciliu.

ADVERTISEMENT

FCSB a publicat, pe contul personal de Facebook, un material video în care fotbaliștii „roș-albaștri” se antrenează de acasă, sub îndrumarea membrilor staff-ului și a antrenorului principal, Bogdan Vintilă, care s-au alăturat, de la distanță, ședințelor de pregătire, prin videoconferință.

Antrenamente în timpul pandemiei!

#FCSB #antrenament #videoconferință În condițiile izolării provocate de pandemia COVID-19, roș-albaștrii s-au organizat corespunzător. Astfel, staff-ul tehnic și fotbaliștii FCSB au apelat la metoda antrenamentelor prin videoconferință și se pregătesc împreună în acest mod.De asemenea, elevii lui Bogdan Vintilă alternează acest tip de antrenamente cu sesiunile de alergări individuale în jurul domiciliului.Cu toții speră, însă, ca lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp și vor putea reveni la antrenamente și, implicit, la meciurile rămase din sezonul 2019-2020 al Ligii 1.Până atunci, vă invităm să urmăriți o selecție realizată din antrenamentele de la domiciliu ale roș-albaștrilor!

Posted by FCSB on Friday, April 17, 2020

FCSB a disputat ultimul meci oficial acum mai bine de 30 de zile. Pe 8 martie, „roș-albaștrii” au învins fără drept de apel Universitatea Craiova, cu 4-1, și au ajuns pe locul doi în ierarhia play-off-ului din Liga 1, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Când ar putea reveni pe teren

Ședințele de pregătire susținute prin videoconferință la FCSB ar putea lua sfârșit la jumătatea lunii mai, când, dacă starea de urgență nu va fi prelungită de președintele Klaus Iohannis, antrenamentele organizate ar putea fi reluate.

LPF a anunțat, în urma unei ședințe realizate cu membrii celor 14 cluburi din prima divizie, că în week-end-ul 6-7 iunie s-ar putea juca primele meciuri de după pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Dacă situația va permite, FCSB urmează să joace în primul meci de la reluarea campionatului împotriva liderului CFR, la Cluj, în runda a treia din play-off.