Fotbal intern

Foto. Antrenament spartan în Turcia. Un stelist are probleme

FANATIK se află în Antalya (Turcia) şi participat la antrenamentul FCSB-ului.
17.01.2018 | 11:10
Foto Antrenament spartan in Turcia Un stelist are probleme

FCSB continuă pregătirea în cantonamentul din Antalya (Turcia), acolo unde a ajuns încă de pe data de 8 ianuarie. Jucătorii lui Nicolae Dică trag tare pentru a fi 100% pregătiţi pentru partea a doua a sezonului competiţional din Liga 1 Betano. VEZI MAI JOS VIDEO!

Jucătorii lui Nicolae Dică fac pregătire fizică spartană în Turcia. Antrenorul vicecampioanei României a decis să se axeze pe antrenamentele dure pentru că majoritatea steliştilor au întâmpinat probleme fizice în 2018. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Bălaşa nu s-a antrenat alături de ceilalţi coechipieri de la FCSB

Toţi jucătorii vicecampioanei României se descurcă foarte bine la testele fizice la care sunt supuşi de către Nicolae Dică şi Marian Lupu, preparatorul fizic de la FCSB. Mihai Pintilii, Florin Tănase şi Romario Benzar s-au antrenat normal.

De partea cealaltă, Mihai Bălaşa este singurul cu probleme. Fundaşul transferat de la AS Roma nu s-a antrenat alături de ceilalţi coechipieri de la FCSB. Denis Alibec este un alt jucător care are probleme, dar nu serioase. Deşi sunt 18 grade şi e soare afară, internaţionalul român iese la antrenamente gros îmbrăcat şi poartă fes.

Stagiul de pregătire a FCSB-ului din Turcia se va încheia pe 18 ianuarie, cu o partidă disputată împotriva ucrainenilor de la Olimpik Donetsk. Primul meci al “roş-albaştrilor” din 2018 va avea loc la 15:00, în incinta Gloria Sports Arena.  Cel de-al doilea cantonament al vicecampioanei României va începe pe 21 ianuarie, pe Costa del Sol, acolo unde vor sta până înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Tags: