Sport

FCSB, apărată de doi foști jucători în scandalul licenței PRO: „Mai stăm mult pe subiectul ăsta?”. Atac cu talpa la șeful Școlii de Antrenori

FCSB este apărată de doi foști jucători în scandalul licenței PRO, Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori fiind atacat.
12.01.2023 | 21:24
FCSB aparata de doi fosti jucatori in scandalul licentei PRO Mai stam mult pe subiectul asta Atac cu talpa la seful Scolii de Antrenori
FCSB, apărată de doi foști jucători în scandalul licenței PRO. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Lovin și Basarab Panduru consideră că școala de antrenori este benefică, însă trebuie să fie făcută în cu totul alt mod.

FCSB, apărată de doi foști jucători în scandalul licenței PRO

FCSB este apărată de Florin Lovin și Basarab Panduru în scandalul licenței PRO, „Pandi” fiind deranjat când a auzit că se vorbește din nou despre subiectul acesta, lăsându-l pe Florin Lovin să comenteze subiectul.

ADVERTISEMENT

„Mai stăm mult pe subiectul ăsta? Bine, tu vorbește, că oricum nu te aude nimeni!”, a fost replica lui Basarab Panduru.

„Eu sunt adeptul omului calificat, problema e cine îți dă acea calificare. La noi în România, domnul Burchel, domnul Răzvan Rotaru, care are un cuvânt greu de spus acolo, nu au un trecut fotbalistic foarte bun.

ADVERTISEMENT

Eu știu mai multe de la anumiți antrenori care au frecventat școala asta și ți se cer multe lucruri care nu au legătură cu fotbalul modern.

Ți se cer lucruri legate de medicină, dar în detaliu. Ca un contraargument, sunt mulți antrenori care nu au licență și nu e corect față de cei care au luat licență. Oamenii ăia au muncit, au învățat mult. Am prieteni care fac licența A și îmi spun că e enorm de învățat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să facă școala mai accesibilă, mai ales pentru jucătorii care au demonstrat în campionat sau la nivel internațional”, a declarat Florin Lovin, la TV OrangeSport.

„Dacă ai 40 de ani, termini școala la 50? Când mai antrenezi?”

Basarab Panduru a intervenit în discuție și a dezvăluit cum au decurs discuțiile sale cu Lucian Burchel, făcând și o analiză a unui fotbalist care încă evoluează la 40 de ani, dar care vrea să devină în viitor antrenor, dându-l exemplu pe Ovidiu Hoban, mijlocașul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt pentru școală. Haideți să vorbim despre Hoban. Are 40 de ani, se lasă de fotbal în 1-2 ani, iar el cu școala asta ajunge pe la 50 de ani și nu se mai face niciodată antrenor.

Eu am vorbit cu Burchel, începe să vorbească și nu se mai termină, trece de la un subiect la altul pe care îl cunoaște”, a spus Basarab Panduru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT