Fotbal international

FCSB apare într-un top mondial alături de Barcelona, Real Madrid și Juventus

20.09.2018 | 08:46
FCSB apare intrun top mondial alaturi de Barcelona Real Madrid si Juventus

FCSB apare într-un top mondial al fonturilor folosite pe echipamentele de joc, alături de echipe precum Barcelona, Juventus Torino, Real Madrid și Santos. Informația a fost făcută publică și pe pagina de Facebook a vicecampioanei României.

Nu mai contăm foarte mult în fotbalul european, dar avem cu ce să ne lăudăm. Site-ul de sport footyheadlines.com a întocmit un top al fonturilor folosite pe echipamentele de joc ale echipelor de fotbal, iar printre numele mari ale fotbalului mondial se numără trupa antrenată de Nicolae Dică. Din păcate, în acest an FCSB nu a reușit să se califice în grupele UEFA Europa League, fiind eliminată în play-off de Rapid Viena, astfel că se va mulțumi să își etaleze echipamentul cu fontul care a intrat în top doar la meciurule din Liga 1 Betano și în Cupa României.

FCSB e în topul mondial al fonturilor folosite pe echipament

“FCSB are onoarea de a face parte dintr-un top select alcătuit de un site specializat în analizarea echipamentelor de joc din lumea fotbalului. Fontul folosit pentru echipamentele de joc ale FCSB în acest sezon a fost inclus în primele 10 din lume, conform site-ului www.footyheadlines.com, alături de nume mari din fotbalul mondial: Real Madrid C.F., FC Barcelona, Juventus, PSG – Paris Saint-Germain, Liverpool FC, Inter, S.S. Lazio, FC Porto și Santos Futebol Clube”, scrie pe pagina de fotbal a celor de la FCSB.

FCSB apare într-un top mondial alături de Barcelona, Real Madrid și Juventus
FCSB apare într-un top mondial alături de Barcelona, Real Madrid și Juventus

Și Barcelona e în top, dar își schimă echipamentul din sezonul viitor

Una dintre echipele incluse în topul întocmit de specialiștii site-ului, este Barcelona. Catalanii vor însă ca, începând din sezonul viitor, să își schimbe actualul echipament cu dungi verticale într-unul cu pătrățele, după modelul vicecampioanei mondiale, Croația. Șefii de pe Camp Nou au fost de acord cu noul design, echipamentul urmând să fie produs de Nike. Astfel, Barcelona va scoate pentru prima dată în istoria clubului dungile verticale de pe tricou.

Fontul folosit de Barcelona
Fontul folosit de Barcelona