Fotbal intern

FCSB, aproape să rateze o primă țintă! Mihai Teja: ”Se vorbește prea mult despre el!”

01.01.2019 | 13:19
FCSB aproape sa rateze o prima tinta Mihai Teja Se vorbeste prea mult despre el

FCSB este aproape să rateze o primă țintă pe piața transferurilor! Antoni Ivanov pare în acest moment că are șanse mult mai mari să rămână la Gaz Metan Mediaș. Ultimele declarații oferite de Mihai Teja confirmă acest lucru. Astfel, noul antrenor al roș albaștrilor crede că în acest moment sunt foarte mulți jucători în Liga 1 Betano care au calitățile bulgarului și asta, în ciuda faptului că, inițial, a precizat că Ivanov este fotbalistul perfect pentru o echipă de posesie

”Vorbim prea mult despre Ivanov… sunt foarte mulți jucători buni în campionatul nostru cu calitățile lui. Este un jucător tehnic, un jucător bun, dar se vorbește prea mult de Ivanov, deocamdată e la început de drum. E un jucător bun, cu calități, cu tehnică destul de bună. E mai simplu să lucrezi cu un jucător cu care ai mai lucrat decât cu unul pe care nu-l cunoști. Nu înseamnă că vine Ivanov și rupe norii la FCSB sau că nu vine. Cu siguranță acum e jucătorul Mediașului”, a spus Mihai Teja pentru Digi Sport.

FCSB, aproape să rateze o primă țintă! Mihai Teja la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Teja în timpul primei conferințe de presă susținută ca antrenor al FCSB-ului

FCSB, aproape să rateze o primă țintă!

Există și o cauză pentru care Mihai Teja a bătut în retragere în privința bulgarului. Antoni Ivanov nu poate să plece prea ușor de la Gaz Metan Mediaș. Jucătorul are stipulat în contract o clauză conform căreia clubul trebuie să primească cinci sute de mii de euro dacă se transferă. Gigi Becali nici nu a vrut să audă de așa ceva. Latifundiarul din Pipera a spus că oferă maximum 150 de mii de euro, bani considerați prea puțini de șefii Gazului.

Antoni Ivanov a venit anul trecut la Gaz Metan Mediaș după o scurtă perioadă petrecută la Septemvri Sofia. Un singur gol a marcat bulgarul în Liga 1 Betano, dar prestațiile lui au stârnit interesul altor cluburi.

  • 11 prezențe are Antoni Ivanov în tricoul medieșenilor