Fotbal intern

FCSB ar putea rata transferul lui Antoni Ivanov de la Gaz Metan! ”Nu avem nicio ofertă”

28.12.2018 | 08:43
FCSB ar putea rata transferul lui Antoni Ivanov de la Gaz Metan Nu avem nicio oferta

FCSB ar putea rata transferul mijlocașului Antoni Ivanov de la Gaz Metan Mediaș, unul dintre cei doi jucători doriți de antrenorul Mihai Teja de la formația pe care a pregătit-o până în această iarnă. Fotbalistul bulgar are o clauză de reziliere de 500.000 de euro, dar finanțatorul Gigi Becali a spus că nu dă mai mult de 150.000 de euro.

”Nu vreau să fiu actor într-un astfel de film. Nu vreau să fiu nici în Stan şi Bran, nici în Charlie Chaplin. Noi ne chinuim aici cu cel mai mic buget din istorie şi trebuie să o scoatem la capăt. Toţi au fugit când a fost vorba de greu”, a declarat președintele clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, la Digi Sport.

Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă a prezentării noului antrenor de la FCSB
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă a prezentării noului antrenor de la FCSB

FCSB ar putea rata transferul lui Antoni Ivanov de la Gaz Metan: ”Nu-l putem reclama pe Gigi Becali”

Deși Gigi Becali a anunțat că transferile lui Antoni Ivanov și Iulian Cristea de la Gaz Metan la FCSB sunt ca și rezolvate, Ioan Mărginean a negat acest lucru: ”Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap!”.

Oficialul de la Mediaș s-a arătat extrem de deranjat de faptul că Mihai Teja nu i-a anunțat din timp de plecarea sa mla FCSB: ”Credem că meritam măcar un telefon din timp, să ne spună ce are de gând. Nu? Aşa cum spuneam, refuz să analizez acest subiect, o voi face atunci când va fi cazul. Nu vreau să intru în nicio discuţie, în niciun joc pe acest subiect. Pentru că nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mihai Teja mai are jumătate de an contract cu noi, plus încă unul şi încă nu s-a discutat nimic legat de plecare. Am dovedit în 40 de ani de fotbal cine sunt şi nu mi se pare normal ca noi să fim trataţi aşa”.

Mihai Teja i-a transmis lui Gigi Becali că își dorește doi jucători de la Gaz Metan Mediaș, Antoni Ivanov și Boubacar Fofana, pentru a reuși să aibă posesie la FCSB. Conform informațiilor FANATIK, transferul lui Boubacar Fofana a picat, gruparea ardeleană nefiind dispusă să renunță la internaționalul din Guinea.