Sport

FCSB are antrenor nou! Dinu Todoran este pariul lui Gigi Becali: „Am ales tot unul cuminte”

Dinu Todoran e noul antrenor al FCSB-ului, anunțat de Gigi Becali.
21.05.2021 | 21:43
FCSB are antrenor nou Dinu Todoran este pariul lui Gigi Becali Am ales tot unul cuminte
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Dinu Todoran este noul antrenor al FCSB-ului, ales pe motiv spiritual, pentru că atunci când Mihai Stoica l-a sunat, acesta se afla la biserică, sărbătorind sfântul Constantin și Elena.

Inițial, Dinu Todoran trebuia să fie chemat să coordoneze Academia de Fotbal a „roș-albaștrilor”, însă faptul că se afla la biserică, i-a oferit lui Gigi Becali o adevărată revelație și a decis să-l pună direct la echipa principală.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Dinu Todoran este noul antrenor al FCSB-ului

Gigi Becali a anunțat că Dinu Todoran este alesul pentru a fi noul antrenor al FCSB-ului, patronul „roș-albaștrilor” fiind convins că este cea mai bună opțiune pentru echipă.

„Am ales un antrenor, tot un om cuminte. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui MM să-l sune că vreau să colaborăm cu el. L-a sunat MM și mi-a zis că era la biserică și dacă era la biserică, de sfântul Constantin și Elena, am zis să nu-l mai punem la Academie și să-l punem la echipa mare.

ADVERTISEMENT

Acum o lună de zile îl contactasem ca să coordoneze lucrurile la Academie. A semnat, deci el e, e semnat contractul. Mi-a spus MM că e la duhovnicul lui și atunci i-am zis să nu-l pună la Academie și să-l pună la echipă.

Dacă era la biserică, atunci nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat. Voi mă știți cum sunt și mai repet. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană.

ADVERTISEMENT

Mie așa mi-a mers bine în viață.  Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău. Prefer să pierd cu un om bun decât să câștig cu un om rău, ca să știți”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.

„Jucătorii nu au semnat ca să îi intereseze cine e antrenor!”

Gigi Becali a continuat și consideră că jucătorii săi nu trebuie să fie atât de interesați de cine e noul antrenor al echipei și de alegerile făcute de el, ci să fie concentrați pe fotbal: „Jucătorii au gândit când au semnat un contract. Ei nu au semnat că ne dă un antrenor sau altul.

ADVERTISEMENT

Eu nu mai am de ce să mă implic. Echipa e făcută deja, poți să îi scoți pe Olaru, Moruțan, Coman, Popescu, Tănase? Olaru nu mai e jucător pe care să îl scoți, nici eu nu mai pot”.

„Mi-au venit niște circulare la echipă, să ne oblige să jucăm cu un jucător 90 de minute și cu unul 45 de minute, dacă sunt 5 schimbări.

Noi, sclavii, trebuie să jucăm cu 7 jucători din campionatul intern și atunci scot ei regula. Și atunci eu am spus așa, noi am ajuns într-o situație primitivă”, a mai spus Gigi Becali despre regula U21, pe care o boicotează.

Dinu Todoran este liber de contract din martie 2021, atunci când a plecat de la CSM Slatina. De-a lungul cariere de antrenor, Todoran a mai pregătit juniorii lui FC Voluntari și a fost interimar timp de patru etape la formația ilfoveană.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT