Sport

FCSB are probleme cu Billel Omrani! Cât va lipsi atacantul „roș-albaștrilor” după accidentarea suferită în meciul cu Petrolul. Update

FCSB nu a avut atacant pe bancă la meciul de la Arad. De ce atacantul francez nu a fost nici măcar pe foaia de joc.
06.03.2023 | 20:00
FCSB are probleme cu Billel Omrani Cat va lipsi atacantul rosalbastrilor dupa accidentarea suferita in meciul cu Petrolul Update
16 meciuri a jucat Omrani pentru FCSB în acest sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-03-2023
20:37

Mihai Stoica anunță că Billel Omrani va lipsi 3-4 săptămâni

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a confirmat că absența lui Omrani la meciul cu UTA a fost cauzată de o accidentare suferită în meciul cu Petrolul și a anunțat că perioada de repaus va fi de 3-4 săptămâni.

„Nouă nu ne-a ieșit jocul cu UTA pentru că ne-au lipsit Compagno și Omrani. Omrani are o întindere pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. A vrut să arate în 20 de minute cât alții în 90 și s-a accidentat. S-a schimbat în bine, e foarte serios. S-a accidentat și stă cam 3-4 săptămâni”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a simțit lipsa unui atacant în meciul cu UTA, iar vicecampioana României a fost lipsită de soluții în ofensivă în repriza a doua, când avea nevoie să marcheze de două ori pentru a se impune. Billel Omrani a fost una dintre cele mai importante absențe.

Misterul absenței din lotul FCSB a lui Billel Omrani a fost elucidat

Mulți și-au pus întrebarea de ce fostul atacant al lui CFR Cluj nu a fost nici pe bancă la meciul cu UTA, deși FCSB nu  a avut niciun vârf rezervă. Unii au pus decizia pe seama lui Gigi Becali, care l-a criticat în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

Misterul a fost spulberat chiar de către jucător, care a postat o fotografie pe pagina oficială de Instagram, de la recuperare, fiind accidentat la genunchiul drept.

Billel Omrani are probleme la genunchiul drept
Billel Omrani are probleme la genunchiul drept

Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea lui Billel Omrani și când ar putea reveni pe gazon, mai ales că echipa are nevoie de soluții în plan ofensiv, cu atât mai mult în play-off.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a jucat doar 20 de minute și în meciul cu Petrolul

Problemele medicale ale lui Billel Omrani ar putea fi chiar ceva mai vechi, ținând cont că atacantul a intrat doar în ultimele 20 de minute și în meciul cu Petrolul Ploiești.

În acest sezon, Billel Omrani a jucat 16 meciuri la FCSB și a reușit doar două goluri și două pase decisive. Jucătorul a venit cu mai multe kilograme în plus și nu a reușit să termine niciun meci pe teren și nici nu s-a impus ca titular.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului, iar vârful în vârstă de 29 de ani este evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro.

Billel Omrani ar putea fi dat afară de la FCSB

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că situația lui Billel Omrani este destul de complicată: „Am văzut că toți de la FCSB i-au spus lui Gigi Becali că nu îl mai vor pe Billel Omrani în lot cu CFR Cluj. Așa s-a ajuns acolo, «ne dai voie nea Gigi?». Apropo de Omrani, ăsta este adevărul. Se fac niște transferuri urcheate, sunt după ureche. La fel și schimbările.

ADVERTISEMENT

Omrani cred că este un jucător util pentru FCSB. Edjouma e tot util, dar este un succes parţial. Apropo de amatorism, ai un jucător util ca Omrani, care poate intra în minutul 70 să o înţepe, ca să vedem ce amatorism domneşte în acest aşa zis staff al FCSB-ului. 

Doar pentru că l-au băgat cu Farul şi n-a avut o zi grozavă. S-a lovit mingea în tibie şi a intrat în plasă, de parcă Omrani trebuia să fie acolo. Nici măcar nu trebuia să fie el acolo. Îţi dai seama ce amatorism şi servilism? 

Şi pentru că l-a criticat patronul, au venit băieţii ca pe vremea Comitetului Central, pe vremea lui Ceauşescu. «V-am trimis la Palat un referat. În urma indicaţiilor pe care ni le-aţi dat am înţeles mesajul şi să ştiţi că Omrani este un element obraznic, care strică atmosfer. Am putea să nu îl luăm la meciul cu CFR Cluj?»”.


  • 1,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și sub 3,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT