Sport

FCSB are un nou “Messi”! Fotbalistul lăudat de Gigi Becali după victoria cu Petrolul: “Este demenţial”

Gigi Becali are un nou fotbalist preferat după victoria FCSB-ului cu Petrolul, scor 2-0. Atacantul este comparat de MM Stoica cu Lionel Messi.
10.10.2022 | 12:12
FCSB are un nou Messi Fotbalistul laudat de Gigi Becali dupa victoria cu Petrolul Este demential
Gigi Becali este impresionat de Andrei Cordea. Oficialii „roș-albaștrilor” l-au comparat cu Lionel Messi. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut prima victorie în deplasare în acest sezon de campionat. Elevii lui Dică au câștigat pe „Ilie Oană” cu rivala pentru locurile de play-off Petrolul Ploiești. În urma evoluțiilor bune din ultima perioadă, dar mai ales din meciul cu Petrolul, Andrei Cordea a devenit noul „Messi” pentru Becali, la FCSB.

Andrei Cordea, noul „Messi” de la FCSB! Gigi Becali, uluit de evoluțiile atacantului

Andrei Cordea a ajuns la 6 goluri în 18 partide în sezonul actual în tricoul celor de la FCSB. În urma evoluțiilor constante din ultima perioadă, fotbalistul în vârstă de 23 de ani l-a impresionat pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Cordea este demenţial. Nu ai ce să spui despre el. Şi fază de apărare, şi atac. Plus dribling unu contra unu. Mi-a spus Meme că dacă îl vezi pe Cordea la antrenamente, a devenit Messi. Eu vă spun ce mi-a zis Meme Stoica. Eu am avut mereu încredere în el. Oamenii nu îşi dau seama, dar COVID a lucrat multă vreme”, au declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Deși nu a marcat în meciul cu Petrolul Ploiești, Andrei Cordea a pasat decisiv la primul gol al lui Florinel Coman după o perioadă de aproape 2 ani. Andrei Cordea a trecut în viteză de Valentin Țicu, fotbalistul ploieștenilor.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea a prins aripi după victoria cu Petrolul Ploiești

Jocul solid prestat de FCSB în meciul de la Ploieși îi dă speranțe lui Andrei Cordea. Tânărul fotbalist al „roș-albaștrilor” nici nu se gândește ca FCSB-ul să nu prindă un loc în play-off. „Ne doream foarte mult să câştigăm astăzi.

Vom avea revanşa cu Silkeborg, trebuie să câştigăm pentru că a fost o ruşine ce s-a întâmplat. Au lipsit mulţi jucători, dar joi trebuie să câştigăm neapărat. Eu sincer vreau să uit cât mai repede meciul cu Petrolul, suntem montaţi încă din seara asta să reîntoarcem ce s-a întâmplat acolo.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mă gândesc că avem echipa 1 şi echipa 2, sunt jucători pe care s-au plătit foarte mulţi bani, de calitate. Aşteptăm cu nerăbdare meciul de joi, vrem să câştigăm. Astăzi am dominat şi meritam să câştigăm”, a mărturisit Andrei Cordea, după meciul cu Petrolul Ploiești.

Gigi Becali, nemulțumit de Florinel Coman deși a marcat

Florinel Coman a marcat golul de 2-0 pentru FCSB. Este prima reușită din campionat pentru căpitanul „roș-albaștrilor”, după o pauză de 1 an, 10 luni și 4 zile. Ultimul meci în care Florinel Coman izbutea să marcheze era cel cu UTA Arad, de pe 5 decembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali nu a fost mulțumit de evoluția lui Florinel Coman din partida cu Petrolul Ploiești. Patronul FCSB-ului consideră că aripa stângă trebuie „păzită” mai bine. „Florinel Coman nu mi-a plăcut, chiar dacă a marcat. Calitatea lui se vede, dar partea aia stângă trebuie să fie şi ea păzită. Nu e Coman ăla, începe să dea anumite sclipiri, dar nu este ăla care a fost. El cred că va fi”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

FCSB s-a apropiat la 4 puncte de Universitatea Craiova, care se află pe ultimul loc de play-off. Pentru formația lui Nicolae Dică urmează returul cu Silkeborg din grupele UEFA Conference League. În meciul din Danemarca, formația lui Kent Nielsen s-a impus cu 5-0, în fața unei echipe a FCSB-ului plină de rezerve.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT