Fotbal intern

FCSB are un rival puternic pentru transferul lui Andrei Chindriș: ”Are ofertă din Germania și pot lua două milioane de euro pe el”

14.11.2019 | 13:57
FCSB are un rival puternic pentru transferul lui Andrei Chindris Are oferta din Germania si pot lua doua milioane de euro pe el
ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, are un rival puternic pentru transferul fundașului formației FC Botoșani, Andrei Chindriș. Latifundiarul din Pipera s-a interesat de posibilitatea de a-l achiziționa pe internaționalul de tineret, dar s-a lovit de suma foarte mare cerută de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 1,53 pentru “2-4 goluri” – vezi toate cotele aici


FCSB are un rival puternic pentru transferul lui Andrei Chindriș: ”Becali se gândeşte dacă îmi dă un milion”

”Nu am stabilit un preţ, am vorbit cu domnul Becali, dar nu am vorbit să îl vând pe Chindriş, am avut cu totul o altă discuţie cu dumnealui. Mi-a spus un preţ şi eu am spus că nu poate fi vorba de aşa ceva. Chindriş este un fotbalist care la ora actuală are o ofertă din Germania. Un impresar din Germania va veni să-l urmărească chiar la următorul meci al nostru acasă, să mai stăm de vorbă”, a declarat patronul de la FC Botoșani la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că pot lua două milioane pe el, dar nu aş vrea să luăm preţul ăsta, să fixez un target cuiva în momentul ăsta. Deci nu este de vânzare până în vară. Domnul Becali se gândeşte dacă îmi dă un milion. Oferta lui e de 800.000. Nu vreau să negociez preţul lui Chindriş, preţul lui se discută în vară. Până în vară trebuie să demonstreze că e cel mai bun copil din Liga I sau unul dintre cei mai bun fundaşi centrali din Liga I”, a mai spus Iftime despre rivala FCSB-ului la transferul lui Andrei Chindriș.

”În iarna asta nu pleacă de la noi”

”Preţul pe care îl voi cere eu va fi stabilit la negocieri. El nu pleacă acum de la noi, în iarna asta nu pleacă pentru că eu nu cred că este pregătit să facă pasul să joace la o echipă mare, chiar dacă, repet, dacă ar pleca azi la FCSB ar juca oricând în locul oricărui de acolo. Dar eu vreau să fac mai mult din el”, a afirmat patronul clubului FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”CFR nu mi-a dat încă banii pe Golofca, pentru că mi se pare că nu îi au, dar o să-mi primesc banii pe Golofca. Nu am vorbit cu ei despre Chindriş, dar niciodată nu spun nu la o echipă cum e CFR Cluj, o echipă cu bani până la urma urmei şi ăştia care au bani sunt prietenii noştri sunt sau sunt cluburi cu care suntem deschişi să facem business. Cu FCSB nu avem o relaţie de prietenie, avem o relaţie de business”, a încheiat Iftime.

Valeriu Iftime a dezvăluit în urmă cu trei săptămâni pentru FANATIK că George Miron și Andrei Chindriș sunt pe lista de transferuri a lui Gigi Becali. Acum câteva zile, patronul Botoșaniului a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și s-a arătat deranjat de afirmațiile lui Gigi Becali și i-a transmis acestuia că prețul internaționalului de tineret pentru FCSB este trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT