Fotbal intern

E OFICIAL! Absenţă importantă la FCSB-Astra. Atacantul, out din lot

UPDATE. FANATIK.RO a anunţat vineri, 11 august, că Anthony Le Tallec este accidentat şi nu va face parte din lotul lui Edward Iordănescu pentru partida disputată pe Arena Naţională, contra lui...
12.08.2017 | 19:28
E OFICIAL Absenta importanta la FCSBAstra Atacantul out din lot

UPDATE. FANATIK.RO a anunţat vineri, 11 august, că Anthony Le Tallec este accidentat şi nu va face parte din lotul lui Edward Iordănescu pentru partida disputată pe Arena Naţională, contra lui FCSB, de la ora 21:00.

Astfel, Edward Iordănescu a anunţat echipa pentru meciul cu FCSB, cu o oră înaintea duelului de pe Arena Naţională, iar Anthony Le Tallec nu se află printre cei 18 jucători din lotul fostei campioane – vezi detalii.

Iată echipa Astrei pentru meciul cu FCSB:

Ivanov – Belu, Bejan, Polczak, Stan – Dandea, Mrzljak – V. Gheorghe, Ioniţă, Moise – Betrand.

Rezerve: Lazar, Vinicius, Nicoară, Radunovici, Erico, Piţian, Balaure.

…………………………………………

FCSB şi Astra Giurgiu se vor întâlni sâmbătă, 12 august, de la ora 21:00, pe “Arena Naţională”, într-um meci din etapa a 6-a a sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano.

Întâlnirea cu fosta campioană a României o să fie ultima pentru FCSB înaintea duelului cu Sporting, din playoff-ul Champions League, care va avea loc marţi, 15 august, de la ora 21:45, la Lisabona. Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, întâmpină probleme înaintea meciului cu FCSB, de la “Arena Naţională”.

FCSB – ASTRA. Le Tallec, probleme la gleznă

FANATIK.RO a aflat că unul dintre cei mai buni jucători din lotul Astrei, Anthony Le Tallec, este accidentat şi riscă să nu poată evolua împotriva echipei pregătite de Nicolae Dică. Atacantul în vârstă de 32 de ani care a jucat pentru Liverpool se confruntă cu o tendinită în zona gleznei piciorului stâng de o perioadă e timp, dar a evoluat cu dureri, iar după meciuri îşi punea în zona afectată comprese cu gheaţă.

Francezul din lotul Astrei a discutat cu Edward Iordănescu în legătură cu problema pe care o întâmpină de ceva vreme şi i-a transmis antrenorului Astrei Giurgiu că şi-ar dori să facă o pauză pentru a-şi reveni. Cei doi urmează să ia o decizie în ceea ce priveşte prezenţa atacantului la meciul cu FCSB după ultimul antrenament înaintea duelului.

FCSB – ASTRA. Ce este tendinita

Tendinita reprezintă inflamaţia sau iritaţia unui tendon, un fascicul fibros gros care ataşează muşchii de oase. Afecţiunea provoacă durere şi sensabilitate a articulaţiei şi, deşi poate să se manifeste la nivelul oricărui tendon al corpului, boala afectează cel mai frecvent umerii, coatele, încheieturile şi călcăiele. Dacă tendinita este severă şi presupune ruptura de tendon ar putea fi necesară intervenţia chirurgicală. Totuşi, cele mai multe cazuri de tendinită pot fi tratate cu succes cu odihnă, antiinflamatoare şi calmante.

În vârstă de 32 de ani şi o înălţine de 1.85, Anthony Le Tallec a semnat cu Astra Giurgiu la începutul lunii iulie un contract valabil până pe 30 iunie 2019, cu opţiunea de a mai prelungi încă un sezon. Francezul a evoluat pentru Le Havre, Liverpool, Saint Etienne, Sunderland, FC Sochaux, Le Mans UC 72, AJ Auxerre, Valenciennes şi Atromitos.

Pentru Astra Giurgiu, Le Tallec a evoluat în 9 partide, a înscris 1 gol şi a oferit 2 pase decisive.

600.000 de euro este cota lui Le Tallec, conform transfermarkt

Tags: