Fotbal intern

Victorie inutilă! FCSB a pierdut al treilea titlu la rând

Victorie inutila FCSB a pierdut al treilea titlu la rand
ADVERTISEMENT

FCSB – Astra LIVE STREAM Liga 1 Betano.

FCSB a învins-o pe Astra, scor 1-0, după un gol marcat de Harlem Gnohere în minutul 40. Formaţia antrenată de Nicolae Dică a ratat titlul în Liga 1 Betano. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

Min. 40 / Harlem Gnohere a deschis scorul în FCSB – Astra Giurgiu


Update, ora 19.22.

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Popescu, Nedelcu – Teixeira, Budescu, Coman – Gnohere

ADVERTISEMENT

Rezerve: Vlad, Larie, Filip, Găman, Tănase, Man

Astra Giurgiu: Iliev – Stan, Erico, Polczak, Radunovic – Seto, Balaure, Matei, Abang – Mrzljak, Vera

Rezerve: Moise, Chiriac, Butean, Buş, Biceanu, Gheorghe, Lazăr


UPDATE, ora 18:19

Fanii echipei FCSB au postat un clip video pe contul de Facebook al galeriei “Peluza Roș-Albastră – Oficial”. Indiferent de deznodământul meciurilor Stelei si CFR-ului, ne vom susţine echipa, Steaua Bucureşti, în noi şi în voi stă viitorul peluzei Stelei. Nu vom face înmormântare dintr-un eşec… Dar şi dacă luăm titlul. Mulţumim Steaua pentru tot! Indiferent de scor, iubim Steaua”, a fost mesajul care a însoţit clipul video.

ADVERTISEMENT

#STEAUASUNTEMNOI

#STEAUASUNTEMNOIIndiferent de deznodamantul meciurilor STELEI si cfr-ului, ne vom sustine echipa, STEAUA BUCURESTI, in noi si in voi sta viitorul peluzei STELEI.Nu vom face inmormantare dintr-un esec…Dar si daca luam titlul :::)))MULTUMIM STEAUA PENTRU TOT!INDIFERENT DE SCOR, IUBIM STEAUA.#STEAUASUNTEMNOISIVOI

Gepostet von Peluza Roș-Albastră – Oficial am Sonntag, 20. Mai 2018


UPDATE, ora 17:16

 FCSB are nevoie de o victorie, coroborată cu o remiză sau o înfrângere a celor de la CFR Cluj, pentru a câştiga titlul în Liga 1 Betano. Cu o remiză, formaţia antrenată de Nicolae Dică trebuie să spere ca formaţia din Gruia să fie învinsă de Viitorul. Astfel, cele două echipe ar avea câte 47 de puncte, iar FCSB ar deveni campioana României datorită golaverajului mai bun.


UPDATE, ora 14:30 

Nicolae Dică are o mare problemă înainte de meciul decisiv pentru titlul din Liga 1 cu Astra. Căpitanul FCSB, Florin Tănase, nu va juca împotriva giurgiuvenilor. Absenţa jucătorului cumpărat de la Viitorul vine din cauza unei accidentări mai vechi, iar antrenorul roş-albaştrilor nu vrea să rişte nimic, astfel că atacantul de 23 de ani nu va face parte din lot. În locul său ar putea să intre titular în flancul stâng Florinel Coman sau Filipe Teixeira. Potrivit informaţiilor FANATIK.ROFlorin Tănase ratează meciul cu Astra din cauza problemelor la genunchi.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 12:10 Partida dintre FCSB şi Astra nu reprezintă doar ultima şansă pentru roş-albaştri să câştige Liga 1, ci şi pentru Harlem Gnohere să revină pe prima treaptă în clasamentul golgeterilor Ligii 1. Cu o etapă înainte de final, Gnohere are 14 goluri, în timp ce George Ţucudean, atacantul CFR-ului, care în tur a jucat la Viitorul, are 15 goluri înscrise. Un alt jucător care poate influenţa lupta la titlul de golgeter este Paul Batin. Cel mai bun marcator al Chiajnei are doar 12 goluri înscrise până acum, dar şi 3 meciuri în plus de disputat în play-out. 


Duminică, 20 mai, de la ora 20.45, în etapa a 10-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, FCSB va primi vizita formaţiei Astra Giurgiu, iar formaţia “roş-albastră” speră la o victorie pe “Arena Naţională”, dar şi ca principala contracandidată la titlu CFR Cluj să se încurce în meciul cu Viitorul Constanţa. În cazul în care ardelenii lui Dan Petrescu vor pierde sau vor remiza în partida cu constănţenii de la Viitorul, iar FCSB va obţine un rezultat pozitiv, atunci titlul va ajunge la echipa din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

FCSB – Astra LIE STREAM Liga 1 Betano. Dică nu se bazează pe Alibec

Din lotul echipei FCSB pentru meciul cu Astra Giurgiu nu face parte Denis Alibec, atacant lăsat acasă de antrenorul Nicolae Dică şi la partida jucată pe terenul echipei CS Universitatea Craiova, scor 0-1. Tehnicianul “roş-albaştrilor” a vorbit despre viitorul atacantului şi a anunţat ce se va întâmpla la finalul sezonului 2017-2018.

FCSB a bătut-o pe Astra de 11 ori pe teren propriu

Până în prezent, FCSB a primit vizita Astrei Giurgiu de 16 ori, iar echipa “roş-albastră” s-a impus de 11 ori, a fost învinsă de giurgiuveni de două ori şi a terminat la egalitate în trei meciuri. În sezonul regulat din 2017-2018, Astra Giurgiu a luat patru puncte din şase posibile, 1-1 în deplasare (Gnohere/ Moise) şi 2-0 acasă, pe 26 noiembrie 2017 (Ioniţă din penalty şi Abang). În cea mai recentă confruntare dintre cele două formaţii, FCSB s-a impus la Giurgiu cu 3-0, după golurile înscrise de Gnohere, Man şi Pintilii, pe 16 aprilie 2018.

Marius Avram arbitrează FCSB – Astra

Partida dintre FCSB şi Astra Giurgiu va fi arbitrată de Marius Avram, iar acesta o să fie ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă o să fie Gabriel Mladinovici, iar observatorul întâlnirii a fost delegat Zoltan Szekely – vezi detalii aici. 

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic, Momcilovic – Filip, Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere

Astra: Iliev – Belu, Erico, Polczak – Stan, Takayuki, Mrzljak, Radunovic – Matei, Abang, Balaure

FCSB – Astra Giurgiu, duminică, 20 mai, de la ora 20.45, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

 

ADVERTISEMENT