Fotbal intern

FCSB atacă Dinamo cu Man, Buș și Moruțan. Fanatik confirmat. Exclusiv

03.10.2020 | 19:32
FCSB ataca Dinamo cu Man Bus si Morutan Fanatik confirmat Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB o atacă pe Dinamo cu Man, Buș și Moruțan. Derby-ul de diseară de la ora 21.00 se anunță unul extrem de încins.

„Roș-albaștrii” vor să câștige marele derby cu Dinamo de diseară și fac tot posibilul să alinieze la startul partidei cel mai bun prim „11”, știind că dinamoviștii vor fi extrem de motivați.

ADVERTISEMENT

Diseară, primul „11” ar putea să fie destul de surprinzător, ținând cont că FCSB s-a luptat în ultima vreme pentru a găsi o formulă de joc, fiind afectată puternic de infectările cu noul coronavirus.

UPDATE 3 octombrie, ora 19:20 / Așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate încă de la prânz, Dennis Man va fi titular în derby-ul cu Dinamo, Toni Petrea urmând să folosească în atac trio-ul Man – Buș – Moruțan.

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ, 3 octombrie, ora 13:04

FCSB atacă Dinamo cu Man, Buș și Moruțan. Cum ar putea arăta primul „11”

Deși decimat acum puțin timp de pandemia de coronavirus, lotul FCSB-ului pare că revine aproape la normal. Ultimul recuperat este Dennis Man, cel care a fost testat negativ și poate juca în marele derby. Aceasta este și marea surpriză pe care o pregătește Toni Petrea pentru diseară, titularizarea lui Man putând fi decisivă pentru victoria formației sale.

Dennis Man este cel mai în formă jucător din lotul fecesebist. Tânărul atacant în vârstă de 22 de ani a înscris de 5i ori în 4 partide de campionat și de 3 ori în două meciuri din Europa League.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul din Europa League împotriva sârbilor de la Backa Topola, jumătate din echipa FCSB-ului era depistată pozitiv cu noul coronavirus.

„Roș-albaștrii” s-au calificat după un meci extrem de dramatic, dar au fost eliminati ulterior de Slovan Libereccehii impunându-se cu 2-0.

ADVERTISEMENT

În continuare, sunt indisponibili Andrei Pandele și Marius Briceag.

Primul „11” al FCSB-ului de diseară ar putea arăta astfel: A. Vlad – Enache, I. Cristea, Miron, Panțîru – Perianu, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Man, Sg. Buș, O. Morutan.

Dinamo, la un pas de retrogradare sezonul trecut din cauza pandemiei

La finalul sezonului trecut, Dinamo era pe penultimul loc în clasament, iar retrogradarea devenise o amenințare reală pentru „alb-roșii”.

Aproximativ 20 de fotbaliști au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Dinamo, iar în lot rămăseseră foarte puțini jucători disponibili, așa că Dinamo a apelat la tinerii din academie.

O decizie a Ligi Profesioniste de Fotbal a făcut ca nimeni să nu retrogradeze la finalul sezonului, astfel, Dinamo a evitat o rușine ce ar fi fost foarte greu de îndurat de către conducere și fani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 3,30 este cota pentru “peste 11,5 cornere”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT