Fotbal intern

FCSB, avertizată de un rival: ”Nu l-aș fi ales pe Mihai Teja. Nu iau titlul nici anul ăsta”

02.01.2019 | 19:43
FCSB avertizata de un rival Nu las fi ales pe Mihai Teja Nu iau titlul nici anul asta

FCSB a fost avertizată de un rival din Liga 1 Betano, după ce finanțatorul Gigi Becali l-a numit pe Mihai Teja în funcția de antrenor principal. Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că dacă se afla în poziţia ”roș-albaștrilor” ar fi ales un altfel de tehnician.

”Nu am mai vorbit de mult cu domnul Becali, dar în niciun caz nu l-aș felicita pentru că l-a ales pe Teja. Fără să am nimic… Mi se pare că Teja e un om ok, nu îl cunosc, dar dacă vrea să facă performanță trebuie să-și aducă un altfel de antrenor”, spus Valeriu Iftime la sport.ro.

FCSB, avertizată de un rival: ”Patronul reprezintă o problemă acolo”

”Nu cred că ar accepta domnul Becali un antrenor străin, pentru că e prea impulsiv și nu cred că-i acceptă ideile. E prea dificil la un moment dat, prea posesiv asupra clubului și nu cred că ar accepta ideile antrenorului. Antrenorul e jumătate de echipă, dacă ai un antrenor bun, îți creează un mecanism formidabil. Dacă nu, nu. E important că FCSB are bani și are jucători, dar are nevoie de un antrenor cu încrederea patronului”, a afirmat patronul de la Botoșani.

Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a fost prezentat oficial antrenorul de la FCSB
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a fost prezentat oficial antrenorul de la FCSB

”Nu cred că antrenorul e principalul vinovat, ci atmosfera creată de patron, care deja reprezintă o problemă acolo. Becali are o boală, toată lumea vorbește despre ea. Au fost trei sezoane, asta e al patrulea când nu va lua titlul, deși s-au făcut investiții mari. FCSB nu va lua titlul anul ăsta! Nu are cum cu sistemul ăsta”, a fost avertismentul lansat pentru FCSB de rivalul de la Botoșani.

Valeriu Iftime o vede campioană pe CFR Cluj

Mai mult, Valeriu Iftime crede că FCSB ar putea fi întrecută în clasament și de U Craiova: ”E clar că nu are cum să întreacă CFR Cluj, dar mi-e să nu aibă o surpriză și să termine și sub Craiova. Cei de la CFR sunt prea buni, e un sistem foarte solid creat de Dan Petrescu anul trecut, au o echipă omogenă. Îți dau un gol și nu mai primesc tot restul campionatului… Nu au cum să piardă titlul, trebuie să fii inventiv tare, să știi fotbal mult, să ai fotbaliști de fotbaliști ca să îi faci pe ăștia”.

Patronul de la FC Botoșani a mai afirmat că dacă avea bugetul de la FCSB s-ar fi distrat în campionat și ar fi ajuns în grupele Europa League. După disputarea a 21 de etape, CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Betano, cu șase puncte peste FCSB și opt peste U Craiova.