Carousel hot news

EXCLUSIV. Atenţie, stelişti! Nu vă lăsaţi păcăliţi! Cum se fură telefoane la Naţional Arena!

Ca de fiecare dată când FCSB are meciuri în Europa League, interesul suporterilor pentru a participa la partidele  echipei lui Nicolae Dică este mare. Astfel, bişniţarii care sunt prezenţi la...
02.11.2017 | 18:48
EXCLUSIV. Atenţie, stelişti! Nu vă lăsaţi păcăliţi! Cum se fură telefoane la Naţional Arena!

Ca de fiecare dată când FCSB are meciuri în Europa League, interesul suporterilor pentru a participa la partidele  echipei lui Nicolae Dică este mare. Astfel, bişniţarii care sunt prezenţi la Naţional Arena speră şi ei la rândul lor să scoată un profit cât mai bun de pe urma acestor evenimente, după ce achiziţionează de la vânzătoarele de la case cât mai multe bilete. Ulterior aceştia încearcă să le vândă la preţ dublu celor care nu au apucat să îşi cumpere tichete.

Însă, de această dată, bişniţarii prezenţi la casele de la Naţional Arena s-au gândit şi la altă variantă pentru a face profit cât mai bun pentru buzunarele lor. Ei bine aceştia umblă câte doi în grup şi abordează diferite persoane sub pretextul că li s-au descărcat telefoanele şi doresc să dea un apel de urgenţă. Vrând să pară cât mai credibili, aceştia le pun în mână cetăţenilor abordaţi şi un telefon, care, chipurile, nu mai este încărcat, şi îi roagă să îl ţină până când ei vorbesc unde au nevoie. Nu picaţi în plasa acestor personaje! Este o metodă de escrocherie, cunoscută deja de ani buni de către poliţiştii din Bucureşti. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB – Beer Sheva. Bilete doar la inelul trei!

Până miercuri seară se vânduseră deja 21.000 de bilete, iar oficialii Stelei speră să dea până la ora meciului peste 30.000 de bilete, În cursul zilei de joi la casele de tichete de la Naţional Arena mai erau bilete doar la inelul trei. La rândul său Gigi Becali este convins că pe stadion la meciul cu Beer Sheva vor asista  peste 30.000 de spectatori.

“Nu ştiu exact câte bilete s-au vândut. Cred că 30.000…dar mă aştept la 35.000 diseară. Naţional Steaua Arena este casa noastră. În Bucureşti e primăriţă fina mea. Când ajungi acolo, ai o singură problemă, să nu iei multe, la fel ca în Ghencea. O să vedeţi că în doi trei ani Steaua o săs e bată cu Barcelona şi Real Madrid, Nu ştiu dacă o să câştimgăm împotriva lor, dar sigur o să le dăm goluri”, a spus Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri