Fotbal international

VIDEO ATMOSFERĂ. Sărbătoare pe Arena Naţională după calificare

LIVE VIDEO Steaua-Beer Sheva. VEZI AICI MECIUL ONLINE...
03.11.2017 | 00:00
VIDEO ATMOSFERA Sarbatoare pe Arena Nationala dupa calificare
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO Steaua-Beer Sheva. VEZI AICI MECIUL ONLINE

UPDATE / Explozie de bucurie după fluierul final, chiar dacă FCSB ratează victorie. Această remiză asigură calificarea echipei lui Nicolae Dică în primăvara Europa League.  

UPDATE / Intrarea lui Alibec, primită cu încântare de fanii FCSB. Alibec, omul înlocuit, izbucneşte în lacrimi pe banca de rezerve. 

ADVERTISEMENT

UPDATE / Fanii sunt furioşi după două decizii greşite ale arbitrului turc, ambele în defavoarea FCSB. În minutul 57, formaţia lui Dică trebuia să primească o lovitură de pedeapsă după un henţ comis de un jucător al oaspeţilor. Acesta a scos cu mâna un şut pe care scria 2-1 al lui Budescu. Trebuia 11 metri şi eliminare, nu s-a dat nimic. A urmat o fază la care acelaşi Budescu a fost faultat în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

UPDATE / Israelienii reuşesc egalarea, iar pe stadion se mai aud doar cei 2.500 de fani israelieni.

UPDATE / Euforie pe stadion după golul marcat de Florinel Coman. 


UPDATE / Israelienii au aprins torţe în peluza lor (VEZI ÎN GALERIA FOTO). Românii i-au huiduit copios.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Fanii FCSB, deranjaţi de intrările dure ale israelienilor. Au huiduit de fiecare dată când jucătorii lui Dică au fost agresaţi.

UPDATE / Intrarea echipelor pe teren, aclamată de cei 30 de mii de fani din tribune.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Cei 2.500 de fani israelieni au intrat pe stadion şi domină atmosfera în aceste momente.


UPDATE / Autocarul celor de la FCSB a ajuns la stadion. Fanii din zonă se îngrămădesc la poze.  (VEZI ÎN GALERIE FOTO)

UPDATE. Fanii lui Hapoel Beer Sheva au ajuns la Arena Naţională. Sunt controlaţi “la sânge” de forţele de ordine. (VEZI ÎN GALERIE FOTO)

ADVERTISEMENT

UPDATE. Veste bună pentru fanii stelişti prezenţi la partida FCSB – Hapoel Beer Sheva. RATB a anunţat că a prelungit programul de funcţionare pentru mijloacelor de transport în comun. Astfel, mijloacele de transport din liniile 1, 10, 40, 46, 55, 56, 86 şi 104 vor merge încă o oră după terminarea meciului pentru a asigura plecarea fanilor de la Arena Naţională.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FCSB – BEER SHEVA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Azi, de la ora 22:05, formaţia pregătită de Nicolae Dică va primi vizita lui Hapoel Beer Sheva, pe “Arena Naţională”, într-un meci din Grupa G a Europa League, iar fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Mircea Rădulescu, crede că antrenorul FCSB-ului nu şi-a demonstrat valoarea până în acest moment.

FCSB – BEER SHEVA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE.  Fostul şef al “Şcolii de Antrenori”, Mircea Rădulescu, consideră că Nicolae Dică este ajutat de lotul pe care îl are la dispoziţie la FCSB. “Dică le ştie pe toate?! Nu cred! E un antrenor tânăr, trebuie să înveţe în continuare. Dacă vă uitaţi doar pe rezultate, da talentul bate şcoala, Numai că antrenorul cel mai bun nu e întotdeauna cel de pe primul loc! Fiindcă factorul esenţial pentru rezultatele bune îl reprezintă jucătorii.

FCSB – BEER SHEVA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. S-a implicat Viorel Tănase în pregătirea meciului?

E important şi antrenorul, dar jucătorii contează cel mai mult. Dică beneficiază de un context la FCSB, cu un patron foarte darnic care a creat cel mai bun lot din campionat. Eu sunt convins că şi Viorel Tănase, antrenorul cu licenţa Pro, are un rol în culise, în pregătirea meciurilor. Ce are Dică în plus faţă de Tănase? A fost un fotbalist important al clubului, e iubit de suporteri”, a spus Mircea Rădulescu, conform gsp.

FCSB face parte din Grupa G a Europa League, acolo unde se mai află Hapoel Beer Sheva, Lugano şi Viktoria Plzen. După primele trei meciuri, echipa pregătită de Nicolae Dică se află pe prima poziţie în clasament, cu 9 puncte. Totodată, “roş-albaştrii” au reuşit să înscrie 7 goluri şi au primit două în cele trei meciuri. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CLASAMENTUL!

Programul steliştilor după FCSB – Beer Sheva

23 NOIEMBRIE 2017 – Viktoria Plzen – FCSB, ora 20:00

7 DECEMBRIE 2017 – FCSB – Lugano, ora 22:05

Iată toate rezultatele FCSB-ului din Grupa G a Europa League:

14 SEPTEMBRIE 2017 – FCSB – Viktoria Plzen, scor 3-0

28 SEPTEMBRIE 2017 – Lugano – FCSB 1-2

19 OCTOMBRIE 2017 – Hapoel Beer Sheva – FCSB 1-2

FCSB – Beer Sheva, azi, ora 22:05, în Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: