Sport
notix pixel id

FCSB a pus în vânzare bilete pentru derby-ul cu Rapid. Cât costă și câte tichete pot fi achiziționate

Ultimul mare derby al anului FCSB – Rapid se joacă pe 15 decembrie pe Arena Națională. Roș-albaștrii vor fi de această dată gazde. Fanii celor două rivale își pot achiziționa deja biletele.
07.12.2021 | 17:14
FCSB a pus în vânzare bilete pentru derby-ul cu Rapid. Cât costă și câte tichete pot fi achiziționate
Câte bilete a pus în vânzare echipa lui Gigi Becali pentru derby-ul cu Rapid
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Rapid se joacă miercurea viitoare, pe Arena Națională, cu fani în tribune, chiar dacă va fi depășită ora 21:00 până la care este permis accesul suporterilor la evenimentele sportive.

Dacă în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1 giuleștenii au fost gazde pe Arena Națională, de această dată e rândul roș-albaștrilor să aibă acest statut.

Prețuri pentru toate buzunarele

Pentru că vor să aibă sprijinul suporterilor, pe care îi așteaptă la stadion în număr cât mai mare, oficialii vicecampioanei au scos la vânzare biletele pentru acest derby.

ADVERTISEMENT

Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete-fcsb.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 20 de lei (la peluză) și 100 de lei în sectorul VIP1.

  • Peluză – 20 lei
  • Tribuna 2 – 35 lei
  • VIP 3 – 50 lei
  • VIP 2 – 75 lei
  • VIP 1 – 100 lei

Tichetele pot fi achiziționate online și vor fi livrate prin curier. Fanii au și opțiunea de a primi biletele în format ”e-ticket”, în acest caz urmând să le tipărească personal pe hârtie A4.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tichetele pot fi achiziționate și de la casele de bilete ale Arenei Naționale începând de săptămâna viitoare după următorul program:

  • Luni (13 decembrie): 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia;
  • Marți (14 decembrie): 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia;
  • Miercuri (15 decembrie): 11:00 – 20:30 – Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu.
ADVERTISEMENT

Câte bilete pot vinde roș-albaștrii

Din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2, Arena Națională va găzdui un număr limitat de spectatori la derby-ul FCSB – Rapid.

Este vorba de aproximativ 16.000 de fani, în limita a 30% din capacitatea totală a stadionului.

De asemenea, trebuie reținut faptul că pentru a asista la meci, fanii trebuie să fie vaccinați împotriva COVID-19 cu schema completă și să fi trecut 10 zile de la acel moment, sau să prezinte dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Rapid contează pentru etapa a 20-a a campionatului și se va disputa de la ora 20:30, dacă nu cumva deținătorii drepturilor TV vor decide să modifice ora de start.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik