Sport

FCSB a pus în vânzare bilete pentru derby-ul cu Rapid. Cât costă și câte tichete pot fi achiziționate

Ultimul mare derby al anului FCSB – Rapid se joacă pe 15 decembrie pe Arena Națională. Roș-albaștrii vor fi de această dată gazde. Fanii celor două rivale își pot achiziționa deja biletele.
07.12.2021 | 17:14
FCSB a pus in vanzare bilete pentru derbyul cu Rapid Cat costa si cate tichete pot fi achizitionate
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Rapid se joacă miercurea viitoare, pe Arena Națională, cu fani în tribune, chiar dacă va fi depășită ora 21:00 până la care este permis accesul suporterilor la evenimentele sportive.

Dacă în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1 giuleștenii au fost gazde pe Arena Națională, de această dată e rândul roș-albaștrilor să aibă acest statut.

ADVERTISEMENT

Prețuri pentru toate buzunarele

Pentru că vor să aibă sprijinul suporterilor, pe care îi așteaptă la stadion în număr cât mai mare, oficialii vicecampioanei au scos la vânzare biletele pentru acest derby.

Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete-fcsb.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 20 de lei (la peluză) și 100 de lei în sectorul VIP1.

ADVERTISEMENT
  • Peluză – 20 lei
  • Tribuna 2 – 35 lei
  • VIP 3 – 50 lei
  • VIP 2 – 75 lei
  • VIP 1 – 100 lei

Tichetele pot fi achiziționate online și vor fi livrate prin curier. Fanii au și opțiunea de a primi biletele în format ”e-ticket”, în acest caz urmând să le tipărească personal pe hârtie A4.

De asemenea, tichetele pot fi achiziționate și de la casele de bilete ale Arenei Naționale începând de săptămâna viitoare după următorul program:

ADVERTISEMENT
  • Luni (13 decembrie): 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia;
  • Marți (14 decembrie): 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia;
  • Miercuri (15 decembrie): 11:00 – 20:30 – Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu.

Câte bilete pot vinde roș-albaștrii

Din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2, Arena Națională va găzdui un număr limitat de spectatori la derby-ul FCSB – Rapid.

ADVERTISEMENT

Este vorba de aproximativ 16.000 de fani, în limita a 30% din capacitatea totală a stadionului.

De asemenea, trebuie reținut faptul că pentru a asista la meci, fanii trebuie să fie vaccinați împotriva COVID-19 cu schema completă și să fi trecut 10 zile de la acel moment, sau să prezinte dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu COVID-19.

Meciul FCSB – Rapid contează pentru etapa a 20-a a campionatului și se va disputa de la ora 20:30, dacă nu cumva deținătorii drepturilor TV vor decide să modifice ora de start.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT