Fotbal intern

FCSB, blestemată! Ovidiu Popescu s-a accidentat. Soluția de avarie găsită de Petrea

16.05.2021 | 23:23
FCSB blestemata Ovidiu Popescu sa accidentat Solutia de avarie gasita de Petrea
ADVERTISEMENT

FCSB este lovită de blestemul accidentărilor în perioada în care are meciurile decisive pentru titlu în România. Ovidiu Popescu, unul dintre jucătorii de bază ai roș-albaștrilor, s-a accidentat și a fost înlocuit în meciul cu Sepsi. 

FCSB, blestemată! Ovidiu Popescu s-a accidentat. A ieșit în lacrimi de pe teren

Ovidiu Popescu a început meciul la mijlocul terenului, apoi a fost retras pe postul de fundaș central, după intrarea lui Buziuc în locul lui Dragoș Nedelcu. Însă, fotbalistul roș-albaștrilor a resimțit dureri încă din prima parte.

ADVERTISEMENT

La ieșirea de la vestiare, Ovidiu Popescu a încercat să dea o pasă, însă nici nu a mai putut pune piciorul în pământ și a fost înlocuit. La ieșirea de pe teren, fotbalistul celor de la FCSB avea lacrimi în ochi.

Oaidă, soluția de avarie găsită de Petrea!

Timp de câteva minute, Toni Petrea nici nu știa pe cine să trimită pe teren. În cele din urmă a fost trimis Perianu și pe postul de fundaș central a fost retras Răzvan Oaidă, cel care juca în partea dreaptă la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț trebuia să facă pereche alături de Iulian Cristea în centrul defensivei la Sf. Gheorghe numai că fundașul venit de la Botoșani a suferit o accidentare de ultim moment și a fost înlocuit de Nedelcu.

Ce spunea Toni Petrea înainte de meci: “Ghinioanele se țin după noi cu aceste accidentări numeroase”

După doar 30 de minute, Dragoș Nedelcu a fost înlocuit cu Alexandru Buziuc și Ovidiu Popescu a fost retras în defensivă. Din începutul părții secunde, Iulian Cristea a avut al treilea partener în defensivă în acest meci, pe Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului, Toni Petrea se arăta foarte îngrijorat de accidentările de la echipă și a lăsat să se înțeleagă că ritmul alert în care se joacă meciurile este de vină pentru numărul atât de mare de indisponibilități:

„Haruț a resimțit ceva dureri după meciul cu Academica Clinceni și din păcate nu am reușit să îl recuperăm. Se pare că ghinioanele se țin după noi cu aceste accidentări numeroase. Mă îngrijorează acest aspect, dar ținând de ritmul de până acum, poate e normal”, a spus Petrea.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT