Sport

FCSB şi-a aflat pedeapsa pentru meciul cu Viking! Ambele peluze vor fi închise. Clubul scoate bilete la vânzare

FCSB şi-a aflat pedeapsa pentru meciul cu Viking. Ambele peluze de pe Arena Naţională vor fi închise, însă roş-albaştrii vor putea comercializa bilete în celelalte zone ale stadionului.
15.08.2022 | 18:31
FCSB sia aflat pedeapsa pentru meciul cu Viking Ambele peluze vor fi inchise Clubul scoate bilete la vanzare
50.000 de euro a primit amendă FCSB după meciul cu Saburtalo Tbilisi. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
15-08-2022
19:38

FCSB scoate la vânzare biletele pentru meciul cu Viking!

FCSB scoate la vânzare bilete pentru meciul cu Viking, din Conference League. După decizia UEFA de a suspenda cele două peluze, roş-albaştrii vor vinde tichete pentru celelalte zone ale stadionului: 

“Bilete online pentru FCSB – Viking, de marți seară!

FCSB anunță că marți, 16 august, la ora 19:00, vor fi puse în vânzare online biletele pentru partida cu Viking Fotball, din turul play-off-ului UEFA Europa Conference League, care se va disputa pe 18 august (21:30 – Arena Națională).

Tichetele vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:
VIP 1 – 150 LEI
VIP 2 – 100 LEI
VIP 3 – 75 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – 50 LEI
TRIBUNELE 1 ȘI 2 – INELELE 2 ȘI 3 – 30 LEI

Vă amintim că cele două peluze ale Arenei Naționale vor fi închise la partida de joi, ca urmare a deciziei Comisiei de Apel a UEFA, din data de 15 august!
Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet). E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 18 august, ora 14:00.

De asemenea, programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:
MIERCURI – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
JOI – 11:00 – 21:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu)”, se arată în comunicatul roş-albaştrilor. 

15-08-2022
17:20

FCSB a reacționat pe rețelele de socializare imediat după anunțul făcut de UEFA privind limitarea numărului fanilor pentru meciul cu Viking din play-off-ul Conference League.

„FCSB – Viking FK, cu peluzele închise! Comisia de Apel a UEFA a judecat în această seară cazul disciplinar deschis în 12 august, ca urmare a incidentelor raportate la partida FCSB – DAC 1904, din turul trei preliminar.

Aceasta a decis amendarea clubului nostru cu suma de 30.000 Euro și închiderea celor două peluze la partida cu Viking, de joia viitoare, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor la partida din 11 august 2022.

De asemenea, clubul nostru a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 Euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe. Vom reveni în curând cu detalii legate de vânzarea biletelor pentru partida cu Viking FK!”, s-a arătat în comunicatul „roș-albaștrilor”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial)

15-08-2022
16:38

Ambele peluze vor fi închise la meciul dintre FCSB şi Viking!

UEFA a decis să închidă ambele peluze de pe Arena Naţională la confruntarea FCSB – Viking. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica: “Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi”, a scris Meme pe Facebook. Asta înseamnă că roş-albaştrii vor putea vinde bilete în celelalte zone ale stadioanelor, ceea ce înseamnă că în tribune ar putea să se adune aproximativ 30.000 de fani. 

FCSB ar putea fi suspendată din nou de către UEFA pentru un steag cu simboluri naziste afișat la meciul cu Dunajska Streda, după ce echipa lui Gigi Becali a primit o amendă uriașă și cu Saburtalo Tbilisi.

FCSB, fără spectatori la meciul cu Viking de pe Național Arena?

Echipa lui Nicolae Dică stă cu sufletul la gură, după ce clubul nu a putut să pună în vânzare biletele pentru meciul din play-off-ul Conference League cu norvegienii de la Viking.

ADVERTISEMENT

FCSB ar putea avea arena suspendată, fiind recidivistă, iar Mihai Stoica a anunțat când va primi vicecampioana României răspunsul oficial din partea forului european.

„Azi vom afla ce măsură va lua UEFA pentru meciul de joi”, a scris managerul general al FCSB pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce a notat observatorul în raportul de joc la meciul FCSB – Dunajska Streda

Observatorul UEFA a notat în raportul de joc că ultrașii ar fi fluturat pe Național Arena un steag ofensator. Astfel, meciul s-ar putea desfășura cu spectatori, însă în afara Bucureștiului.

Acest lucru ar fi o lovitură puternică pentru FCSB, care spera la o rețetă financiară importantă și la meciul cu Viking. De altfel, Mihai Stoica declara că așteaptă 50.000 de spectatori după returul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

„Vă dau cuvântul meu de onoare, eu nu am trăit niciodată o astfel de atmosferă. Când suporterii noștri, peste 40.000 de suporteri și-au aprins lanterna de la telefoane a fost ceva incredibil, eu nu am trăit niciodată așa ceva de când sunt la Steaua (N.r – FCSB). Se deschide și peluza și să vedem câți suporteri norvegieni vor veni, dar cred că vom depăși 50.000 de fani”, a spus Meme, la Orange Sport.

UEFA a blocat vânzarea biletelor la meciul dintre FCSB și Viking

Observatorul bosniac Rusmir Mrković a scris în raport că a depistat un steag cu o cruce celtică și pe care era desenat un suporter cu o cagulă pe cap.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar a fost delegat UEFA și Milovan Đukanović, din Muntenegru.

Ancheta nu a fost încă finalizată, iar meciul s-ar putea disputa chiar fără spectatori pe Arena Națională. Conform gsp.ro, UEFA a blocat momentan comercializarea tichetelor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT