Fotbal intern

FCSB – Botoșani 2-2. Rezumatul video al unui meci nebun!

02.09.2018 | 23:27
FCSB  Botosani 22 Rezumatul video al unui meci nebun

FCSB și FC Botoșani au remizat, scor 2-2, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din Liga 1 Betano. Roș-albaștrii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați în partea secundă de oaspeți. 

FCSB a deschis scorul după numai patru minute prin Dennis Man. Întreaga fază de la acest gol a fost extrem de spectaculoasă, Gnohere și Florinel Coman ajutându-l pe Man să înscrie un gol superb. Apoi, în minutul 20, Gnohere a transformat penalty-ul obținut de Florinel Coman, iar lucrurile păreau să se îndrepte spre o victorie facilă a roș-albaștrilor.

FCSB – Botoșani 2-2. Rezumatul video

În minutul 43 a venit primul semn rău pentru bucureșteni. Enriko a reluat cu capul în plasă o centrară venită din banda stângă și a redus din diferență. Oaspeții au solicitat acordarea unui penalty la o fază controversată petrecută în minutul 67. Opt minute mai târziu însă, Botoșani a dat lovitura prin Mihai Roman II, care a primit o pasă ideală de la Rodriguez.

Vezi AICI fazele!

Ultimele zece minute s-au jucat cu garda jos, fiecare echipă trecându-și în dreptul ei alte ocazii mari de gol. Cele mai importante le-au avut Ongenda pentru Botoșani, în minutul 82, respectiv Raul Rusescu pentru FCSB, în minutul 90. S-a terminat 2-2, iar Botoșani a obținut cel de-al doilea său rezultat pozitiv din 12 meciuri directe jucate împotriva lui FCSB.

ECHIPELE FOLOSITE ÎN FCSB – BOTOȘANI 2-2

  • FCSB: Andrei Vlad – Jakolis, Bogdan Planic, Nedelcu, Morais – Pintilii, Zlatinski – Dennis Man, Rusescu, Coman – Gnohere
  • FC Botoșani: Pap – Patache, Pițian, Burcă, Soiledis – Rodriguez, Oaidă – Chitoșcă, Papa, Golofca – Roman

FCSB venea după o victorie cu gust amar, 2-1 cu Rapid Viena, pe Arena Națională, meci după care roș-albaștrii au ratat prezența în grupele UEFA Europa League, fiind învinși în tur cu 3-1.

De 12 ori s-au întâlnit cele două echipe, de-a lungul timpului. Dintre acestea, vicecampioana Ligii 1 a câștigat zece, iar două partide s-au încheiat la egalitate, printre care și cea de azi. În sezonul trecut, FCSB și FC Botoșani s-au înfruntat de două ori. În turul campionatului Ligii 1, echipa antrenată de Nicolae Dică a câștigat cu scorul de 2-0, pe Arena Națională, în timp ce meciul de la Botoșani a avut un deznodământ și mai aspru pentru moldoveni, scor 0-3.

Înaintea acestei partide, FCSB era liderul campionatului, cu 13 puncte acumulate în primele șase runde, în timp ce FC Botoșani ocupa poziția a noua, cu șapte puncte. Nu s-au schimbat prea multe nici după această remiză. FCSB are acum două puncte avans față de CFR Cluj în fruntea clasamentului, iar Botoșani a căzut o poziție, până pe locul 10.

 

Tags: