Sport

FCSB – FC Botoșani 3-1. Victorie nebună la revenirea lui Toni Petrea. Video

Toni Petrea a debutat cu victorie în noul mandat pe banca roș-albaștrilor. Deși au fost conduși încă din minutul 24, elevii săi au reușit să întoarcă rezultatul pe final.
FCSB  FC Botosani 31 Victorie nebuna la revenirea lui Toni Petrea Video
ADVERTISEMENT
21-11-2021
17:51

FCSB - FC Botoșani 3-1 (V. Gheorghe 77, Stoica 86, Tănase 90+3 / Braun 24)

Min. 90+3: Goool FCSB! Tănase este angajat de Ianis Stoica în careu, își face mingea pentru șut și înscrie fără emoții, consemnând victoria roș-albaștrilor la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică.

Min. 89: Ratare uriașă FCSB. Ianis Stoica nu reușește să înscrie din câțiva metri, cu poarta goală în față.

Min. 86: Goool FCSB! Servit excelent de Budescu în fața porții, Ianis Stoica îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 77: Goool FCSB! Valentin Gheorghe egalează, după un șut superb cu dreptul, din întoarcere.

Min. 68: Dublă schimbare la FCSB: Intră Ianis Stoica în locul lui Cordea, respectiv Valentin Gheorghe în locul lui Olaru.

Min. 67: FC Botoșani beneficiază de o lovitură liberă de la marginea careului după hențul lui Valentin Crețu, dar Ongenda trimite mult peste poartă.

Min. 58: Schimbare la FCSB. Keșeru îi lasă locul în teren lui Budescu.

Min. 50: Ocazie uriașă FCSB. În urma unei neînțelegeri cu Octavian Popescu, Keșeru nu poate șuta dintr-o poziție ideală, iar Racovițean intervine și trimite mingea în afara terenului.

Min. 45: Pauză pe Arena Națională.

Min. 24: Goool FC Botoșani! Servit excelent în careu de Ongenda, după o fază pornită tocmai de la Papp, Braun îl învinge fără emoții pe Vlad.

Min. 1: A început partida.

Vezi AICI cele mai importante momente ale meciului FCSB – FC Botoșani.

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Miron, Vinicius, Crețu – Tănase, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Keșeru, Cordea. Rezerve: Straton, Haruț, Budescu, Cristea, Stoica, Gheorghe, Perianu, Oaidă, Radunovic. Antrenor: Toni Petrea.

FC Botoșani: Pap – Țigănașu, Șeroni, Dawa, Racovițan – Edjouma, Papa – Santos, Florescu, Braun – Ongenda. Rezerve: Contra, Patache, Roman, Kage, Fili, Croitoru, Petkovski, Târcoveanu, Jaja. Antrenor: Marius Croitoru.

21-11-2021
17:23

Toni Petrea l-a scos din primul 11 pe Iulian Cristea

FCSB va începe partida cu FC Botoșani cu o formulă de start din care lipsește Iulian Cristea. Fundașul, pe care Gigi Becali nu îl are la suflet, a fost lăsat pe banca de rezerve.

Echipa de start FCSB în meciul cu FC Botoșani

Cristea a prins multe minute sub comanda lui Edi Iordănescu, dar iată că Petrea ascultă sfaturile lui Becali și îl scoate din echipă.

Meciul FCSB – Botoşani are loc duminică, 21 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 16-a din Liga 1, etapă care înseamnă începerea părţii secunde a sezonului regulat. FCSB, care s-a despărţit cu scandal de antrenorul Edi Iordănescu pentru că patronul nu a mai suportat să nu se implice la echipă, ocupă poziţia secundă, cu 31 de puncte iar moldovenii sunt pe locul 5, cu 27 de puncte.

Unde se joacă meciul FCSB – Botoşani

Confruntarea FCSB – Botoşani se dispută duminică, 21 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, unde echipa patronată de Gigi Becali revine după mai bine de o lună, timp în care a evoluat la Piteşti sau la Buzău, întrucât Arena Naţională nu era disponibilă pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

Revenirea pe Arena Naţională nu aduce însă şi fani în tribune, pentru că până la 1 decembrie se menţin restricţiile privind accesul spectatorilor pe stadioane şi în sălile de sport ca urmare a numărului mare de infectări cu COVID 19. Nici măcar vaccinaţii nu au primit acest drept.

Cine transmite la TV partida FCSB – Botoşani

Partida FCSB – Botoşani se joacă duminică, 21 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală şi va fi televizată în direct pe cele trei canale abilitate să transmită Liga 1: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La ora meciului este estimată în jur de 8-9 grade. Partida va fi condusă de Horia Mladinovici din Bucureşti, unul dintre numeroşii arbitri care l-au nemulţumit de-a lungul timpului pe patronul Gigi Becali.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – Botoşani

La FCSB revenirea pe bancă a lui Toni Petrea nu înseamnă că au dispărut şi problemele de sănătate din lot. Doar că singurul jucător important care încă nu poate fi prezent la comandă este în continuare Florinel Coman, iar ceilalţi absenţi nu fac parte din categoria fotbaliştilor care să conteze: Panţâru, Mamut, Burlacu şi Şerban.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru nu se poate plânge de existenţa unor probleme medicale serioase în lot. Antrenorul moldovenilor speră ca putând să trimită pe teren cea mai bună distribuţie echipa sa să joace bine şi să arate că merită şi sezonul acesta să participe la play-off.

Gigi Becali e în război total cu suporterii

La FCSB tensiunea este la maxim. Asta ca urmare a deciziei patronului Gigi Becali de a încheia conturile cu antrenorul Edi Iordănescu deşi acesta nu pierduse nici un meci din cele opt dispputate, făcând doar un egal pe terenul Voluntarilor, acolo unde a pierdut şi meciul de Cupă, dar fără a se disputa, ca urmare a imposibilităţii de a se prezenta cu 13 jucători valizi, pentru că la FCSB a lovit din nou foarte puternic coronavirusul.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Becali de a se debarasa de Edi Iordănescu pentru că nu a mai putut sta deoparte să nu se amestece în alcătuirea echipei a provocat o imensă iritare şi furie în rândul suporterilor FCSB, care au reacţionat dur, vandalizând palatul lui Becali precum şi baza echipei de la Berceni.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Botoşani

Este unul dintre meciurile care are o tradiţie care nu face cinste celor două echipe, în sensul în care este considerat un joc între prieteni şi, cu foarte rare excepţii, FCSB a avut câştig de cauză, atât la Bucureşti, cât şi în Moldova. Totuşi, bookmakerii dau o cotă foarte bună la victorie pentru FCSB, 1,65 iar pentru Botoşani cota este de 5,60. Un gol marcat de oaspeţi ajunge la cota de 1,65.

FCSB s-a impus de şase ori la Bucureşti, dar în trei meciuri nu a existat învingător, pentru ca în 2019 să consemnăm şi o miraculoasă victorie în conturile echipei moldovene cu scorul de 2-0. Între cele două cluburi au avut loc multe operaţiuni de mercato, în special dinspre Botoşani spre FCSB.

ADVERTISEMENT